چهارشنبه, ۱۹ دی, ۱۴۰۳ / 8 January, 2025
۵ راه کار ساده برای جلوگیری ازتماس اشعه تلفن همراه به بدن
تلفن های همراه ظرف چند سال در سراسر جهان و به طور گسترده عمومی شده اند و به گفته کارشناسان؛ تنها یک دهه دیگر آثار سرطان زایی آنها بروز خواهد کرد.
مطالعات ضد و نقیضی تاکنون روی عوارض جانبی استفاده از این وسیله ارتباطاتی انجام گرفته که برخی از آنها به ما می گویند، موردی برای نگرانی وجود ندارد اما برخی دیگر با همان نسبت مساوی هشدار می دهند که کاربرد این وسیله بروز تومورهای مغزی را در پی دارد. خود صنعت تلفن همراه نیز می گوید: اغلب مطالعاتی که در مجلات علمی در سراسر جهان در این باره منتشر شده است نشان می دهد که تلفن های بی سیم هیچ خطری برای سلامتی ندارند و تهدیدی از این لحاظ به حساب نمی آیند.
پژوهشگران و متخصصان می گویند؛ در هر حال باید به خاطر داشته باشیم که تلفن های همراه اشعه منتشر می کنند. هیچ کس دقیقا نمی داند که آیا این اشعه ها نگران کننده هستند یا خیر؟ تلفن های همراه براساس محدودیتهای ایمنی قانونی ساخته شده اند اما متخصصان توصیه می کنند که اگر هنوز نگران هستید، پنج راه کار ساده وجود دارد که می تواند از خطر تماس شما با این پرتوها بکاهد. این اقدامات ساده به قرار زیر است:
از تلفن های آیفون دار استفاده کنید. بدون شک این یک راه چاره مناسب از نظر کارشناسان است. در این وضعیت هیچ چیز نزدیک سر شما قرار نخواهد گرفت. به این ترتیب گوشی را در فاصله حداقل چند اینچی نگه دارید. یک فوت یا بیشتر فاصله ایده آلی است. پروفسور ماگرا هاواس، استادیار انستیتو مطالعات سلامت در دانشگاه ترنت در کانادا ضمن توصیه بالا می گوید که هر اینچ که تلفن از بدن شما فاصله داشته باشد، کاهش پرتوها بسیار سریعتر صورت می گیرد و در فاصله چهار اینچی هیچ احتمال تماس با اشعه وجود نخواهد داشت.
از یک گوشی سیم دار یا همان هدفون با یک مهره در انتهای آن استفاده کنید، اشتباه نکنید. این یک قطعه جواهر نیست، بلکه وجود مهره باعث می شود که سیم مستقیما با گوش تماس نداشته باشد چون خود سیم می تواند به گوش شما اشعه منتقل کند.
این مهره می تواند اشعه را پیش از رسیدن به گوش کاربر، جذب کند. این هدفونها با هزینه کم و در فروشگاه ها موجود هستند.
می توانید از گوشی های بلوتوث استفاده کنید. پروفسور هاواس می گوید:
یک گوشی بلوتوث هر چند که هنوز اشعه دارد اما مقدار آن حداقل ۱۰۰ بار کمتر از اشعه ای است که هنگام نگه داشتن خود گوشی تلفن در نزدیک سر به بدن منتقل می شود. تنها مشکل گوشی های بلوتوث این است برخی از کاربران به طور دایم آن را استفاده می کنند.
می توانید ازگوشی های «لوله توخالی» استفاده کنید. این گوشی ها شبیه به گوشی های سیم دار معمولی هستند به استثنای شش اینچ انتهایی آخر گوشی و قسمتی که کنار گوش قرار می گیرد. این قسمت در واقع یک لوله توخالی است و در زیر پلاستیک هیچ سیمی وجود ندارد. این نوع گوشی ها را نیز می توان از طریق اینترنت خریداری کرد.
آخرین گزینه نیز این است که تلفن هایی را تهیه کنید که حداقل اشعه را تولید می کنند. پرتوهای تلفن در یک نرخ جذب خاص با علامت اختصاصی SAR اندازه گیری می شود. برای مشاهده میزان SAR در تلفن خود می توانید به فهرست ارایه شده در سایت CNETCOM مراجعه کنید.
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست