جمعه, ۱۴ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 3 May, 2024
پودینگ | طرز تهیه پودینگ کارامل
تخم مرغ یک عدد
شیر سه پیمانه
شکر یک پیمانه
نشاسته ذرت دو قاشق سوپخوری
شکلات تخته ای 80 گرم
خامه نصف پیمانه
وانیل 1/8 قاشق چایخوری
شکر را کف قالب ریخته روی حرارت قرار می دهیم تا کارامل شود. دو پیمانه از شیر را روی شکر کارامل شده می ریزیم تا کاملا بجوشد و شکر در شیر حل شود.
در یک کاسه وانیل، یک پیمانه باقی مانده از شیرو خامه و تخم مرغ و نشاسته را کاملا هم می زنیم سپس آرام آرام به مواد در حال جوش اضافه می کنیم.
البته میتوانیم مواد را به دو نیم تقسیم کنیم به یک نیمه شکلات تخته ای اضافه کرده تا با دمای خود مواد ذوب شود و بقیه را به صورت کاراملی مصرف می کنیم.
پودینگ جزو دسرهای مدرن میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 15 دقیقه میباشد .
پودینگ را می توانید در وعده میان وعده - دسر - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
تعمیر جک پارکینگ
خرید بلیط هواپیما
عراق دانشگاه تهران انتخابات حسن روحانی مجلس شورای اسلامی نیکا شاکرمی دولت دولت سیزدهم چین رهبر انقلاب مجلس بابک زنجانی
ایران بارش باران تهران هواشناسی یسنا هلال احمر روز معلم آتش سوزی پلیس معلم سیل شهرداری تهران
سهام عدالت قیمت خودرو قیمت طلا بازار خودرو حقوق بازنشستگان قیمت دلار خودرو بانک مرکزی ایران خودرو سایپا کارگران ارز
عمو پورنگ لیلا بلوکات سریال موسیقی پردیس پورعابدینی تلویزیون عفاف و حجاب صداوسیما مسعود اسکویی سینمای ایران سینما
رژیم صهیونیستی اسرائیل فلسطین غزه آمریکا جنگ غزه روسیه حماس ترکیه نوار غزه انگلیس اوکراین
استقلال فوتبال پرسپولیس علی خطیر سپاهان باشگاه استقلال تراکتور لیگ برتر جواد نکونام لیگ برتر ایران رئال مادرید لیگ قهرمانان اروپا
هوش مصنوعی اینستاگرام اپل گوگل تبلیغات ناسا دبی
خواب فشار خون کبد چرب