سه شنبه, ۱۸ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 7 May, 2024
مجله ویستا

سوپ سیر کباب شده


سوپ سیر کباب شده

● مواد لازم:
▪ دو بوته سیر درشت با پوست
▪ یک حبه سیر خرد شده
▪ سه قاشق غذاخوری روغن زیتون
▪ دو عدد برگ بو
▪ یک قاشق غذاخوری کره
▪ دو عدد پیاز متوسط خرد شده
▪ دو عدد هویج متوسط خرد شده …

مواد لازم:

دو بوته سیر درشت با پوست

یک حبه سیر خرد شده

سه قاشق غذاخوری روغن زیتون

دو عدد برگ بو

یک قاشق غذاخوری کره

دو عدد پیاز متوسط خرد شده

دو عدد هویج متوسط خرد شده

یک عدد سیب زمینی درشت پوست شده و خرد شده (به صورت چهارگوش)

چهار لیوان آب مرغ

یک چهارم لیوان خامه غلیظ

نمک و فلفل به میزان لازم

طرز تهیه:

سر هر بوته سیر را با چاقو ببرید تا نوک هر سیر آشکار شود. سپس بوته ها را در کاغذ آلومینیوم قرار دهید و ۲ قاشق غذاخوری روغن زیتون روی آن ها بریزید. برگ بو را کنار بوته ها بگذارید و کاغذ را بپیچید و در فر با درجه حرارت ۱۷۰ سلسیوس به مدت ۴۵ دقیقه بپزید. پس از کمی سرد شدن روی بوته ها فشار آورید تا گوشت آن از پوست جدا شود، پوست و برگ بو را از گوشت سیر جدا کنید.

در یک قابلمه بقیه روغن زیتون و کره را داغ کنید و پیاز را به مدت ۴ دقیقه تفت دهید تا کمی طلایی شود. در این مرحله هویج ها را اضافه کنید و به مدت ۵ دقیقه بگذارید تا بپزد. سیر خرد شده و سیب زمینی را اضافه کنید و کمی تفت دهید.

در این مرحله، آب مرغ، نمک و فلفل و سیر کباب شده را به مواد اضافه کنید و به جوش بیاورید، سپس در قابلمه را ببندید و بگذارید به مدت ۴۰ دقیقه روی حرارت ملایم بپزد.

سوپ را پوره کنید و بار دیگر روی گاز قرار دهید و خامه را اضافه کنید و بدون این که بجوشد بگذارید سوپ راگرم کنید.