دوشنبه, ۱۷ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 6 May, 2024
مجله ویستا

بیف استروگانف، غذایی خوشمزه!


بیف استروگانف، غذایی خوشمزه!

▪ زمان آماده سازی و پخت مجموعاً: یک ساعت
● مواد لازم برای ۳ نفر
▪ ۵۰۰ گرم گوشت گاو خرد شده در قطعات کوچک
▪ ۱ عدد پیاز متوسط
▪ ۱ قاشق سوپخوری کره
▪ ۱ قاشق سوپخوری روغن
▪ ۲۵۰ گرم قارچ
▪ …

زمان آماده سازی و پخت مجموعاً:

یک ساعت

مواد لازم برای ۳ نفر

۵۰۰ گرم گوشت گاو خرد شده در قطعات کوچک

۱ عدد پیاز متوسط

۱ قاشق سوپخوری کره

۱ قاشق سوپخوری روغن

۲۵۰ گرم قارچ

۱ قاشق سوپخوری جعفری خرد شده

۲۰۰ گرم سیب زمینی سرخ کرده

مواد لازم برای سس

۲ قاشق سوپخوری کره

۳ قاشق سوپخوری خامه پرچرب

۲ قاشق سوپخوری آرد سفید

سه چهارم پیمانه شیر

نمک

فلفل

طرز تهیه

۱) قارچ ها را خرد کرده و با مقداری نمک در کره سرخ کنید تا طلایی رنگ شود.

۲) همزمان پیاز خرد شده را هم در ماهی تابه دیگری سرخ کنید.

۳) گوشت خرد شده را به پیاز اضافه کرده و به مدت ۲ دقیقه سرخ کنید.

۴) مقداری آب، نمک و فلفل به تابه اضافه کنید و بگذارید تا گوشت به مدت ۴۵ دقیقه کاملاً بپزد و کمی حرارت را نیز زیاد کنید.

۵) برای آماده کردن سس، در یک تابه دیگر، کره را آب کرده و آرد را اضافه کنید و سپس مخلوط کنید تا روان شود. سپس شیر، نمک و فلفل را اضافه کنید و حرارت را بالا برده تا بجوش بیاید. بعد از یک دقیقه تابه را از روی گاز بردارید و خامه را اضافه کنید تا کامل مخلوط شود.

۶) سس، گوشت و قارچ را با هم مخلوط کنید.

۷) غذا آماده است، برای سرو کردن در کنار آن از سیب زمینی و جعفری نیز استفاده کنید.