دوشنبه, ۱۵ بهمن, ۱۴۰۳ / 3 February, 2025
مجله ویستا
ماهی بریانی با چاشنی متفاوت
مواد لازم برای ۴ نفر
سس خردل:
۲ قاشق غذاخوری
ماهی سفید و قزلآلا:
۲ عدد
ادویه:
به میزان لازم
مواد لازم برای چاشنی:
گوجهفرنگی خرد شده:
۱۰۰ گرم
پیاز خرد شده:
یک عدد
آبلیمو:
نصف لیمو
روغن زیتون:
۱۰۰ میلیلیتر
پودر برگ ریحان و پیازچه:
برای تزئین
روش تهیه:
۱) ۲ طرف ماهی را با سسخردل خوب بپوشانید و ادویه بزنید. سپس آن را درون فویل بپیچید و آن را بریانی کنید.
۲) گوجهفرنگی و پیاز را به همراه آبلیمو و روغن درون یک ماهیتابه قرار دهید و سرخ کنید.
۳) ماهی را حدود ۵ تا ۷ دقیقه در حرارت زیاد بپزید، در حدی که پوست ماهی طلایی شود. در ضمن چاشنیها را برای حدود ۲ دقیقه گرم کنید. سپس کمی پودر برگ ریحان و پیازچه روی آن بریزید.
۴) بعد از پخت ماهی آن را درون یک ظرف قرار دهید و چاشنیها را دورتادور آن بریزید.
۵) میتوانید در کنار این غذا، سیبزمینی که منبع نشاسته است را نیز بپزید. یک برش لیمو کنار غذا قرار داده و باقیمانده پودر برگ ریحان و پیازچه را روی آنها بریزید و نوش جان کنید.
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست