پنجشنبه, ۷ تیر, ۱۴۰۳ / 27 June, 2024
مجله ویستا

ماهی بریانی با چاشنی متفاوت


ماهی بریانی با چاشنی متفاوت

● مواد لازم برای ۴ نفر
▪ سس خردل: ۲ قاشق غذاخوری
▪ ماهی سفید و قزل‌آلا: ۲ عدد
▪ ادویه: به میزان لازم

● مواد لازم برای چاشنی:
▪ گوجه‌فرنگی خرد شده: ۱۰۰ گرم
▪ پیاز خرد شده: یک عدد
▪ آبلیمو: …

مواد لازم برای ۴ نفر

سس خردل:

۲ قاشق غذاخوری

ماهی سفید و قزل‌آلا:

۲ عدد

ادویه:

به میزان لازم

مواد لازم برای چاشنی:

گوجه‌فرنگی خرد شده:

۱۰۰ گرم

پیاز خرد شده:

یک عدد

آبلیمو:

نصف لیمو

روغن زیتون:

۱۰۰ میلی‌لیتر

پودر برگ ریحان و پیازچه:

برای تزئین

روش تهیه:

۱) ۲ طرف ماهی را با سس‌خردل خوب بپوشانید و ادویه بزنید. سپس آن را درون فویل بپیچید و آن را بریانی کنید.

۲) گوجه‌فرنگی و پیاز را به همراه آبلیمو و روغن درون یک ماهی‌تابه قرار دهید و سرخ کنید.

۳) ماهی را حدود ۵ تا ۷ دقیقه در حرارت زیاد بپزید، در حدی که پوست ماهی طلایی شود. در ضمن چاشنی‌ها را برای حدود ۲ دقیقه گرم کنید. سپس کمی پودر برگ ریحان و پیازچه روی آن بریزید.

۴) بعد از پخت ماهی آن را درون یک ظرف قرار دهید و چاشنی‌ها را دورتادور آن بریزید.

۵) می‌توانید در کنار این غذا، سیب‌زمینی که منبع نشاسته است را نیز بپزید. یک برش لیمو کنار غذا قرار داده و باقی‌مانده پودر برگ ریحان و پیازچه را روی آن‌ها بریزید و نوش جان کنید.