پنجشنبه, ۷ تیر, ۱۴۰۳ / 27 June, 2024
مجله ویستا
ماهی بریانی با چاشنی متفاوت
مواد لازم برای ۴ نفر
سس خردل:
۲ قاشق غذاخوری
ماهی سفید و قزلآلا:
۲ عدد
ادویه:
به میزان لازم
مواد لازم برای چاشنی:
گوجهفرنگی خرد شده:
۱۰۰ گرم
پیاز خرد شده:
یک عدد
آبلیمو:
نصف لیمو
روغن زیتون:
۱۰۰ میلیلیتر
پودر برگ ریحان و پیازچه:
برای تزئین
روش تهیه:
۱) ۲ طرف ماهی را با سسخردل خوب بپوشانید و ادویه بزنید. سپس آن را درون فویل بپیچید و آن را بریانی کنید.
۲) گوجهفرنگی و پیاز را به همراه آبلیمو و روغن درون یک ماهیتابه قرار دهید و سرخ کنید.
۳) ماهی را حدود ۵ تا ۷ دقیقه در حرارت زیاد بپزید، در حدی که پوست ماهی طلایی شود. در ضمن چاشنیها را برای حدود ۲ دقیقه گرم کنید. سپس کمی پودر برگ ریحان و پیازچه روی آن بریزید.
۴) بعد از پخت ماهی آن را درون یک ظرف قرار دهید و چاشنیها را دورتادور آن بریزید.
۵) میتوانید در کنار این غذا، سیبزمینی که منبع نشاسته است را نیز بپزید. یک برش لیمو کنار غذا قرار داده و باقیمانده پودر برگ ریحان و پیازچه را روی آنها بریزید و نوش جان کنید.
انتخابات ریاست جمهوری انتخابات علیرضا زاکانی انتخابات ریاست جمهوری 1403 مسعود پزشکیان سعید جلیلی انتخابات ریاست جمهوری چهاردهم ایران قالیباف پزشکیان مناظره انتخاباتی مناظره
هواشناسی سیل سوادکوه تهران بارش باران قتل قوه قضاییه فضای مجازی سیلاب سازمان هواشناسی محیط زیست شهرداری تهران
قیمت دلار قیمت طلا قیمت خودرو دولت سیزدهم حقوق بازنشستگان دلار بازنشستگان مسکن نهضت ملی مسکن قیمت سکه خودرو ایران خودرو
جوکر احسان علیخانی تلویزیون سینمای ایران تئاتر رسانه ملی شهید خدمت سینما سریال فیلم دفاع مقدس
ماهواره پشه آئدس جراحی دانش بنیان
رژیم صهیونیستی روسیه بولیوی آمریکا لبنان غزه فلسطین جنگ غزه چین اوکراین ترکیه اتحادیه اروپا
پرسپولیس فوتبال استقلال یورو 2024 باشگاه پرسپولیس تیم ملی فوتبال ایران لیگ برتر جواد نکونام باشگاه استقلال جام ملت های اروپا لیگ برتر ایران خوان کارلوس گاریدو
هوش مصنوعی نمایشگاه الکامپ همراه اول عیسی زارع پور ایلان ماسک گوگل وزیر ارتباطات خودروهای وارداتی
دیابت سازمان غذا و دارو کاهش وزن سرطان زوال عقل ریزش مو سنگ کلیه