سه شنبه, ۱۲ تیر, ۱۴۰۳ / 2 July, 2024
مجله ویستا

دانستنی هایی درباره چای


دانستنی هایی درباره چای

هزاران سال است که در کشورهای شرقی، انواع مختلف چای کلید و رمز سلامت و دانایی محسوب می شود.

چای کلید سلامت و رمز دانایی

هزاران سال است که در کشورهای شرقی، انواع مختلف چای کلید و رمز سلامت و دانایی محسوب می شود. اکنون محققان غربی، خواص متعدد چای را کشف کرده اند. به گزارش سایت «WebMD» نتایج بررسی های متعدد نشان می دهد برخی از انواع چای با بیماری هایی مانند سرطان، بیماری قلبی و دیابت مقابله می کند و باعث کاهش وزن و کاهش کلسترول می شود. علاوه بر آن چای خواص ضدمیکروبی نیز دارد. درباره این نوشیدنی سوالات زیادی مطرح است که در این مطلب، متخصصان به برخی از این پرسش ها، پاسخ داده اند.

آیا مصرف روزانه چای برای حفظ سلامت مفید است؟

بله. برگ چای از گیاهی به نام کاملیا سیننسیس به دست می آید. این گیاه حاوی آنتی اکسیدان است که با رادیکال های آزاد مقابله می کند.

آیا مصرف روزانه چای سبز راه مطمئنی برای کاهش خطر سرطان است؟

خیر. ادله زیادی برای این امر وجود ندارد زیرا عوامل زیادی در بروز سرطان نقش دارد.

آیا مصرف چای سبز در کنترل میزان قند خون نقش دارد؟

بله. برخی ادله نشان می دهد، مصرف چای سبز می تواند میزان قند خون را کنترل کند. اما این که چه میزان چای سبز باید مصرف شود نیاز به تحقیق بیشتری دارد.

آیا چای تازه دم آنتی اکسیدان بیشتری دارد؟

بله. بیشترین میزان آنتی اکسیدان از چای تازه دم به دست می آید و این ترکیبات در چای کیسه ای کاهش پیدا می کند.محققان، میزان مصرف چای سبز تازه دم طی روز را تعیین نکرده اند اما مردم آسیا حداقل روزی ۳ فنجان چای سبز می نوشند.

آیا چای سبز برای کودکان مفید است؟

خیر. از آن جا که تحقیقات انجام شده درباره خواص و تاثیرگذاری چای سبز تنها در بخش بزرگسالان بوده است، تاثیر آن روی کودکان مشخص نیست.

چه گروهی باید در مصرف چای سبز احتیاط کنند؟

از آن جا که چای سبز حاوی کافئین است، زنان باردار یا شیرده نباید روزی بیش از یک یا ۲ فنجان چای سبز مصرف کنند. افرادی که ضربان قلب نامنظم یا اختلالات اضطرابی دارند نیز باید در مصرف چای سبز احتیاط کنند.

در کدام ساعت از روز مصرف چای روی توانایی بدن در جذب آهن تاثیر می گذارد؟

نتایج یک بررسی نشان می دهد، مصرف چای سیاه همراه با غذا، در مقایسه با آب میزان جذب آهن را ۷۹ تا ۹۴ درصد کاهش می دهد. بنابراین افراد مبتلا به کم خونی باید چای را بین وعده های غذایی مصرف کنند.