پنجشنبه, ۲۷ دی, ۱۴۰۳ / 16 January, 2025
مجله ویستا

نان کدو حلوایی و پنیر خامه ای


نان کدو حلوایی و پنیر خامه ای

● مواد لازم
▪ یک پیمانه آرد کیک
▪ یک پیمانه آرد گندم
▪ یک قاشق چای خوری جوش شیرین
▪ یک قاشق چای خوری بکینگ پودر
▪ کمی نمک
▪ یک پیمانه پوره کدو حلوایی (کدوی پخته و له شده)
▪ یک قاشق …

مواد لازم

یک پیمانه آرد کیک

یک پیمانه آرد گندم

یک قاشق چای خوری جوش شیرین

یک قاشق چای خوری بکینگ پودر

کمی نمک

یک پیمانه پوره کدو حلوایی (کدوی پخته و له شده)

یک قاشق چای خوری وانیل

نصف پیمانه روغن مایع

۲ عدد تخم مرغ درشت

یک پیمانه شکر

۲۲۵ گرم پنیر خامه ای

۲ قاشق غذاخوری عسل

یک عدد تخم مرغ بزرگ

یک قاشق غذاخوری آرد

یک چهارم پیمانه شکر

۲ قاشق غذاخوری کارامل

نصف پیمانه سس کارامل

نصف پیمانه شکلات تخته ای آب شده

یک پیمانه گردو (تفت داده و خرد شده)

طرز تهیه

آرد، جوش شیرین، بکینگ پودر و نمک را با هم الک کنید.

در ظرف جداگانه، پوره کدو، وانیل و تخم مرغ ها، روغن و یک پیمانه شکر را با هم مخلوط کنید.

هر ۲ ماده را با هم مخلوط کنید.

پنیر خامه ای، یک چهارم پیمانه شکر، ۲ قاشق عسل، ۲ قاشق سس کارامل، یک عدد تخم مرغ و یک قاشق آرد را با هم مخلوط کنید.

نیمی از مواد نان کدو حلوایی را در ظرفی که از قبل کمی چرب شده بریزید و سپس مخلوط کامل پنیر خامه ای را اضافه کنید و روی آن را با بقیه مواد نان بپوشانید و در فر تنظیم شده روی ۱۷۰ درجه سلسیوس به مدت ۶۰ دقیقه قرار دهید. پس از خنک شدن با نصف پیمانه سس کارامل، شکلات و گردو تزئین کنید.

سس کارامل

یک پیمانه شکر -

۶ قاشق غذاخوری کره

نصف پیمانه خامه

طرز تهیه:

شکر را در ظرفی ریخته و روی حرارت قرار دهید در حالی که مرتب هم می زنید و به محض جوش آمدن از هم زدن دست بکشید.

در این مرحله کره را اضافه کنید و هم بزنید و پس از ذوب شدن کره از روی حرارت بردارید.

سپس خامه را در حالی که مدام مایه را هم می زنید، به طور تدریجی اضافه کنید از آن جایی که هنگام افزودن کره و خامه مایه کف می کند توصیه می شود از ظرف بزرگی استفاده شود و برای جلوگیری از سوختن شکر ظرف با جداره ضخیم انتخاب کنید.