دوشنبه, ۲۴ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 13 May, 2024
مجله ویستا
مدیریت تخمهای جوجهکشی
این پروسه با جمع آوری تخم ها در حالیکه هنوز گرم هستند شروع می شود. تخم ها باید حداقل ۳ بار در روز جمع آوری شوند. بهداشت تخم و ضد عفونی صحیح مهم است. چون نفوذ باکتری منجر به افزایش مرگ اولیه و ضعیف شدن جنین داخل تخم مرغ ، درصد بالاتر جوجه های ناقص در هنگام هچ ، آلودگی کیسه زرده و افزایش مرگ ومیر در هفته اول می گردد. لازم به ذکر است که بهداشت دست و سینی هم مهم است. از جمله نکات دیگری که باید مورد توجه قرار گیرد این است که افزایش مدت ذخیره شدن اثر منفی بر روی قدرت جوجه شدن تخم می گذارد. تخم های مورد استفاده برای جوجه کشی باید بین ۱۶ و ۱۸ درجه سانتیگراد ذخیره شوند. رطوبت مطلوب برای ذخیره تخم ها بین ۷۰ و ۸۰% است که این رطوبت باعث می شود دهیدراتاسیون به حداقل برسد.
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
پیچ و مهره پارس سهند
تعمیر جک پارکینگ
خرید بلیط هواپیما
ایران صادق زیباکلام مجلس شورای اسلامی مجلس انتخابات مجلس دوازدهم انتخابات مجلس انتخابات مجلس دوازدهم دولت انتخابات مجلس شورای اسلامی ستاد انتخابات کشور دولت سیزدهم
قتل شیراز سیل تهران هواشناسی شهرداری تهران زلزله سازمان هواشناسی سلامت پلیس وزارت بهداشت بارش باران
حقوق سربازان سایپا خودرو قیمت دلار قیمت خودرو قیمت طلا گاز بازار خودرو حقوق بازنشستگان نمایشگاه نفت ایران خودرو بانک مرکزی
نمایشگاه کتاب فضای مجازی نمایشگاه کتاب تهران کتاب جشنواره فیلم فجر دفاع مقدس سینمای ایران تلویزیون رضا عطاران سینما نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران تئاتر
فناوری کره زمین
رژیم صهیونیستی اسرائیل غزه فلسطین جنگ غزه آمریکا حماس افغانستان نوار غزه سازمان ملل اوکراین رفح
فوتبال پرسپولیس استقلال رئال مادرید لیگ برتر بازی هوادار باشگاه پرسپولیس لیگ برتر فوتبال ایران لیگ برتر ایران سپاهان باشگاه استقلال
هوش مصنوعی شفق قطبی خورشید مریم میرزاخانی ایلان ماسک ناسا اپل تبلیغات نوآوری گوگل
رژیم غذایی کاهش وزن درمان و آموزش پزشکی دیابت فشار خون قهوه بارداری افسردگی