شنبه, ۲۲ دی, ۱۴۰۳ / 11 January, 2025
مجله ویستا
ترش شامی (كال شامی)
مواد لازم
گوشت چرخ كرده ۳۰۰ گرم
سیب زمینی بزرگ ۱ عدد
پیاز بزرگ ۱ عدد
تخم مرغ ۳ عدد
آب غوره نصف پیمانه پلوپز
آب ۱ لیتر
كره ۳۰۰ تا ۴۰۰ گرم
نمك ، زردچوبه ، فلفل و دارچین به میزان لازم
رب گوجه ۲ تا ۳ قاشق
برنج برای سرو ۵ پیمانه پلوپز
چگونگی تهیه
ابتدا پیاز و سیب زمینی را رنده كرده و به گوشت چرخ كرده اضافه كرده سپس تخم مرغها و نمك و فلفل و دارچین و زردچوبه را نیز افزوده و خوب ورز می دهیم از مواد بصورت كتلت برداشته و در ظرف مورد نظر سرخ می كنیم سپس در ظرف دیگری كمی كره ریخته و رب را در آن تفت داده و آب غوره و آب را اضافه كرده و می گذاریم تا بجوشد بعد كتلتها را به آن افزوده و می گذاریم تا سس بخورد كتلت رود . در انتها با سیب زمینی سرخ شده آن را تزئین كرده و با برنج سرو می كنیم.
توجه:
این غذا به آن علت ترش شامی یا كال شامی گفته می شود كه از سیب زمینی خام استفاده شده و بوسیله آب غوره یا نارنج ترش می شود . این مقدار مواد برای ۴ نفر در نظر گرفته شده است .
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست