چهارشنبه, ۱۹ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 8 May, 2024
مجله ویستا

توپک خرما با بادام و عسل


توپک خرما با بادام و عسل

● مواد لازم برای تهیه ۲۵ تا ۳۰ توپک:
▪ بادام یا گردوی خام: ۲۵۰ گرم
▪ خرمای خرد شده بدون هسته: ۴ لیوان
▪ عسل: یک چهارم لیوان
▪ کمی روغن برای شکل دادن توپک ها
● طرز تهیه:
بادام یا گردو را …

مواد لازم برای تهیه ۲۵ تا ۳۰ توپک:

بادام یا گردوی خام:

۲۵۰ گرم

خرمای خرد شده بدون هسته:

۴ لیوان

عسل:

یک چهارم لیوان

کمی روغن برای شکل دادن توپک ها

طرز تهیه:

بادام یا گردو را آسیاب کنید و به مدت ۵ الی ۷ دقیقه تفت دهید تا کمی طلایی شود. خرما را خرد کنید و هم بزنید تا له شود. خرمای له شده را درون ظرف بریزید و نصف بادام تفت داده به آن اضافه کنید. عسل را به خرما و بادام اضافه کنید و هم بزنید تا خوب مخلوط شود. دست های خود را کمی چرب کنید و توپک هایی به اندازه متوسط شکل دهید و در باقی مانده بادام آسیاب شده بغلتانید. توپک ها را در ظرف در بسته بچینید و تا زمان مصرف در یخچال قرار دهید.