یکشنبه, ۲۳ دی, ۱۴۰۳ / 12 January, 2025
روش هایی برای ارتباط عمیق تر پدران با نوزادان
در این مطلب روش هایی را به پدران پیشنهاد می کنیم تا پیوندشان را با بچههای نورسیدهشان عمیقتر کنند. ضمن اینکه ارتباط با یک نوزاد به خصوص برای پدران بسیار سخت است اما با این چند روش سرگرمکننده، پدران میتوانند زمان بیشتری را به کوچولویشان اختصاص دهند.
۱- کودکتان را به شکل گهواره نگه دارید
هنگامی که مادر به بچه شیر میدهد، او را با نوازش به سینهی خود میچسباند و نوزاد در چشمان مادر، در یک نمای کامل قرار میگیرد. پس وقتی شما با شیشه به او شیر میدهید، باید مطمئن شوید که او را در همان موقعیت نگه داشتهاید و بگذارید کوچولویتان به شما زل بزند.
۲- شیفت شب داشته باشید!
اگر شما در طول روز در خانه نیستید تا به دردسرهای نوزادتان رسیدگی کنید،شب هنگام زمانی که او گریه میکند به یک «امدادگر شب» تبدیل شوید! این کار به شما و نوزادتان یک فرصت تنهایی گرانبها میدهد ضمن اینکه مادر هم شانس این را پیدا میکند که کمی بیشتر بخوابد. مطمئن شوید که مادر برای تغذیهی آخر شب بچه چند بطری شیر در یخچال گذاشته باشد.
۳- اشکهایش را تسکین دهید
اگرچه ممکن است برای برگرداندن بچهی گریان به بغل مادرش وسوسه شوید اما سعی کنید با پاک کردن اشکهای نوزاد،او را آرام کنید (البته به غیر از زمانی که او گرسنه باشد). برایش آواز بخوانید،کمی او را در اطراف بچرخانید، به آرامی تکانش دهید و یا پستانکش را برای مکیدن پیدا کنید. به او بیاموزید که مادر تنها کسی نیست که میتواند نیازهایش را برطرف کند.
۴- چهرهی احمقانه به خود بگیرید
شما قطعا میتوانید پدر شوخ و خندهداری باشید. پس با یک شکلک احمقانه که نوزادتان را با لبخند و تب و تاب میاندازد، شروع کنید. همانطور که فرزندتان بزرگتر میشود میتوانید بازیهای سرگرمکنندهای مانند دالی موشه را امتحان کنید.
۵-او را به پیادهروی ببرید
بچهها عاشق هوای تازهاند، پس آغوشیتان را بردارید و برای قدم زدن در همان اطراف راهی شوید. میتوانید به جای آغوشی از کَریِر هم استفاده کنید. این وسیله بچهرا در طول پیادهروی نزدیک به شما نگه میدارد. اگر هوای بیرون خیلی گرم است، حتما برای نوزادتان کرم ضدآفتاب بزنید و در صورتی که آن بیرون کمی خنک باشد میتوانید مقدار استفاده از این کرم را کم کنید.
۶- یک نوع ماساژ کودک را امتحان کنید
نوزادان به لمس کردن جواب میدهند و یک راه ساده برای تسکین دادن و آرام کردن آنها ماساژ کودک است. زمانی که کودکتان ساکت و خوشحال است (شما نمیتوانید این روش را روی بچههای پر سر و صدا امتحان کنید)، ۱۰ تا ۱۵ دقیقه به آرامی پاها، شکم، بازوها و گردنش را مالش دهید.
۷- وقت مخصوص بازی
هر شب زمان مخصوصی را برای بازی با فرزند کوچکتان بگذارید و این زمان را به بخشی از برنامهی روزانه و روتین او تبدیل کنید. بنابراین وقتی شما از سر کار به خانه برمیگردید، او منتظر زمان مخصوص پدر است.
۸- عوض کردن پوشک را به عهده بگیرید
شما ممکن است عوض کردن پوشک را فقط وظیفهی مادر بدانید اما باید بدانید که عوض کردن پوشک بچه هم زمانی برای ارتباط بیشتر با او است. حتی اگر این کار کمی بدبو باشد،شما باید با نوزادتان صحبت کنید و صداهای احمقانه دربیاورید تا پوشکش را عوض کنید.
۹- وقت تمیزکاری!
نوزادتان را در آغوشی با بند محکمی ببندید و در حالی که کارهای خانگی روزمره مانند جاروبرقی زدن را انجام میدهید، او را در خانه بگردانید. علاوه بر آن مادرها عاشق دو چیز هستند: ارتباط نوزاد با پدرش و کمک به تمیز کردن خانه.
۱۰- حواستان به روز بیماری باشد
وقتی کودکتان مریض میشود،این خیلی برایتان مهم است که او را تقویت کنید. بنابراین یک روز را تعطیل کنید و با کودک در خانه بمانید. سعی کنید برای معاینه و چکآپ هم به دکتر مراجعه کنید تا از دکتر دربارهی چگونگی رشد و نمو او بشنوید.
۱۱- بخشی از زمان خواب روتیناش باشید
یک برنامه برای زمان خواب منظم برای کمک به خواب کودک در طول شب بسیار مهم است. بخشی از برنامههای روزانه که شما میخواهید در آن نقش داشته باشید، انتخاب کنید. مانند زمان حمام. بردن، انتخاب کنید. این کار کمک میکند تا بچه بفهمد زمانی که پدر میگوید زمان حمام رسیده، هرچه زودتر، قبل از خواب آن کار انجام میشود.
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست