جمعه, ۲۹ تیر, ۱۴۰۳ / 19 July, 2024
مجله ویستا

سوفله بادمجانِ فانتزی


سوفله بادمجانِ فانتزی

اگر عاشق بادمجان هستید و بیشترین غذایی که بلد هستید با بادمجان بپزید کشک یا حلیم بادمجان است ، سوفله را از دست ندهید . هم خوشمزه است هم باب طبع بچه ها.

همه اش حلیم بادمجان نپزید ؛ سوفله بادمجان هم خوشمزه تر است هم فانتزی تر !

مواد لازم برای تهیه سوفله:

۵۰۰ گرم گوشت چرخ کرده

۲ کیلوگرم بادمجان

۱ عدد پیاز درشت

۱ تا ۲ ق س رب گوجه فرنگی

۱۰۰ گرم پنیر پیتزای رنده‌شده

روغن مایع سرخ کردنی به مقدار لازم

نمک و فلفل و زردچوبه به مقدار لازم

مواد لازم برای سس سفید

۵۰ گرم کره

۱ پیمانه شیر

۲ ق س آرد سفید

۲ ق س خامه

نمک و فلفل به مقدار لازم

طرز تهیه:

۱. ابتدا بادمجان‌ها را شسته و پوست بگیرید، سپس آنها را به صورت حلقه حلقه برش دهید و کمی نمک روی آنها بپاشید و در سبدی بریزید و کنار بگذارید.

۲. در تابه مقداری روغن بریزید پس از داغ شدن روغن، بادمجان‌ها را در آن سرخ کنید.

۳. پیاز را پوست گرفته و پس از شستن، داخل گوشت چرخ‌کرده، رنده کنیدسپس کمی نمک و فلفل و زردچوبه به آن بیفزایید. حالا در یک تابه دیگر، مقداری روغن بریزید و روی حرارت قرار دهید و مخلوط گوشت و پیاز را در آن سرخ کنید.

نکته: شما می‌توانید پیاز داخل گوشت چرخ‌کرده را به همراه کمی زردچوبه در روغن تفت دهید؛ سپس گوشت چرخ کرده را به پیاز داغ اضافه کرده و به همراه آن سرخ کنید و بگذارید تا کمی بپزد. در ضمن، اگر می‌خواهید به آن رب گوجه فرنگی اضافه کنید، زمان آن در همین مرحله است. پس از آن، نوبت به درست کردن سس سفید است.

۴. فر را روی حرارت ۱۸۰درجه سانتی‌گراد گرم کنید. حالا یک ظرف پیرکس یا ظرف مخصوص فر را آماده کنید و بادمجان‌های سرخ شده را کف ظرف بچینید. سطح بادمجان ها را با لایه‌ای از گوشت چرخ کرده بپوشانید. حالا سس سفید را روی گوشت ریخته و روی آن پنیر پیتزا بپاشید. لایه‌های بعدی را هم به همین ترتیب ادامه دهید.

۵ ظرف را در طبقه وسط فر قرار داده و ۳۰تا۴۵ دقیقه صبر کنید تا مواد بپزد. پس از طی این مدت، شعله بالای فر را روشن کنید و به مدت ۱۰ دقیقه حرارت دهید تا سطح سوفله، طلایی‌رنگ شود.

طرز تهیه سس سفید:

کره را در یک قابلمه بریزید و روی شعله اجاق گاز قرار دهید تا آب شود. سپس آرد را به آن اضافه کنید و کمی تفت دهید. پس از آن، شیر را کم‌کم افزوده و مرتب با چنگال هم بزنید. حالا خامه و نمک و فلفل را اضافه کنید و مقدار دیگری حرارت دهید تا سس غلیظ شود. به این ترتیب سس آماده می‌شود.