شنبه, ۲۲ دی, ۱۴۰۳ / 11 January, 2025
مجله ویستا

روش تهیه راتاتوی


روش تهیه راتاتوی

«راتاتوی» خوراکی ساده از نوع گیاهی است که خیلی زود هم می‌توان آن را آماده کرد و در سفره گذاشت. پیشنهاد امروز ما برای ایجاد تنوع در وعده‌های غذایی، این خوراک خوشمزه است که بسیار …

«راتاتوی» خوراکی ساده از نوع گیاهی است که خیلی زود هم می‌توان آن را آماده کرد و در سفره گذاشت. پیشنهاد امروز ما برای ایجاد تنوع در وعده‌های غذایی، این خوراک خوشمزه است که بسیار ارزان هم در دسترس شماست. با طرز تهیهٔ آن آشنا شوید.

مواد لازم:

پیاز درشت ............................................ ۲ تا ۳ عدد

بادنجان متوسط ...................................... ۵ تا ۶ عدد

کدوی متوسط ........................................ ۳ تا ۴ عدد

گوجه‌فرنگی درشت ................................. ۵ تا ۶ عدد

فلفل سبز دلمه‌ای .................................. ۲ تا ۳ عدد

(به جای فلفل دلمه‌ای، از فلفل سبز کوچکی که تند نباشد نیز در حدود ۱۵۰ گرم می‌توان استفاده کرد)

سیر .................................................... ۲ تا ۳ پره

سبزی معطر (نعناع، ترخان، جعفری) ...... ۱ دسته کوچک

روغن زیتون ................. ۱۵۰ گرم (یک پیمانه سرخالی)

نمک ............................................... به مقدار کم

طرز تهیه:

پیاز را خلال و در روغن سرخ می‌کنیم تا کمی طلایی شود ، سپس سیر را می‌کوبیم و داخل پیاز می‌ریزیم و به‌هم می‌زنیم، آن‌گاه فلفل را به صورت حلقه یا ریز خرد می‌کنیم و با پیاز و سیر تفت می‌دهیم بعد بادمجان و کدو را به حلقه‌های نازک می‌بریم و به پیاز اضافه می‌کنیم.و گوجه فرنگی را نیز خُرد می‌کنیم و داخل ظرف می‌ریزیم.و کمی نمک به محتویات ظرف می‌زنیم و دسته سبزی معطر را نیز داخل ظرف قرار می‌دهیم. حرارت را ملایم می‌کنیم تا تمام مواد بپزد و آب آن کشیده شود. بعد دسته سبزی را بر می‌داریم و راتاتوی را در ظرف می‌کشیم.

بهتر است روی گوجه‌فرنگی‌ها آبجوش بریزیم و پوست آن را بگیریم و بعد مصرف کنیم. باید دقت کرد تمام مواد پخته شود ولی زیاد له نگردد.