یکشنبه, ۷ بهمن, ۱۴۰۳ / 26 January, 2025
مجله ویستا
طرز تهیه سس خردل به دو روش
خردل چیست؟
خردل، نوعی ادویه است که از دانههای گیاه خردل بهدست میآید. برای تهیه سس خردل؛ دانههای خردل را با آب، نمک، آبلیمو و یا سایر مایعات و ادویهجات متنوع و چاشنیهای دیگر مخلوط میکنند تا خمیر یا سس خردل به وجود آید. رنگ سس خردل از زرد روشن تا قهوهای تیره متغیر است. دانه خردل برای درمان اضطراب، اختلالات روانی، اثرات تنش و افسردگی، برونشیت، اختلالات جنسی، نشانههای یائسگی و بسیاری مشکلات دیگر مفید است.
انواع سس خردل:
سس خردل یکی از افزودنیهای محبوب است که با ساندویچ فلافل، همبرگر، هاتداگ مصرف میشود و طعم تندی دارد. برای تهیه سس خردل فرانسوی از سرکه استفاده میشود و طعم ملایمتری دارد اما برای تهیه سس خردل انگلیسی از سرکه استفاده نمیشود. طعم انواع سس خردل خانگی بهمراتب تندتر و معطرتر از نوع بازاری است.
از انواع سس خردل میتوان به سس خردل زرد، خردل آبجوی آمریکایی، خردل دیژون، خردل شیرین، خردل عسلی، خردل میوهای، خردل تند، خردل ایرلندی، خردل استرالیایی، خردل روسی و نمونههای دیگر اشاره کرد.
در اینجا قصد داریم طرز تهیه سس خردل را به دو روش مختلف به شما آموزش دهیم که در یکی از سرکه و در دیگری از آبلیمو استفاده میشود. در دستور اول مقدار مواد اولیه برای تهیه حدود 1 قاشق سوپخوری سس خردل ذکر شده و برای مقادیر بیشتر باید به نسبت مواد را افزایش دهید.
مواد لازم برای تهیه سس خردل خانگی با سرکه:
دانه خردل سفید | 1 ق سوپخوری |
سرکه | 1 ق چایخوری |
آب سرد | 1 ق چایخوری |
شکر | 1 ق چایخوری |
طرز تهیه سس خردل خانگی با سرکه:
- برای تهیه 1 قاشق سوپخوری سس خردل، همه مواد را داخل میکسر بریزید و باهم مخلوط کنید.
- اجازه دهید این ترکیب حداقل 15 دقیقه بماند تا سس طعم یکنواخت و دلپذیری بگیرد.
- به همین راحتی، سس خردل شما آماده است. بهتر است قبل از استفاده از این سس، آن را حرارت دهید تا طعم مواد باهم ترکیب شده و خوشمزهتر شود.
مواد لازم برای تهیه سس خردل با خامه:
پودر خردل | 2 ق سوپخوری |
خامه | 4 ق سوپخوری |
آبلیمو | 1/4 پیمانه |
فلفل سیاه | نصف ق چایخوری |
نمک | 1/4 ق چایخوری |
طرز تهیه سس خردل با خامه:
- برای تهیه سس خردل با خامه ابتدا پودر خردل، آبلیمو، نمک و فلفل سیاه را باهم خوب مخلوط کنید.
- در نهایت خامه را با مواد ترکیب کرده و مواد را هم بزنید تا کاملا یکدست شود.
- بهتر است سس خردل با خامه را همزمان با تهیه غذای اصلی تهیه کرده و نهایتا تا 3 روز داخل ظرف در بسته و در یخچال نگه دارید.
اگر دوست دارید یک سس خانگی خوشمزه و باکیفیت را امتحان کنید با هر یک از روشهای بالا که گفته شد، این سس خوشمزه و سالم را تهیه کنید و از تجربه امتحانکردن یک سس خوشمزه خانگی لذت ببرید. در نهایت پیشنهاد میکتیم برای آشنایی با طرز تهیه انواع سس با طعمهای متفاوت و خاص به لینک زیر بروید.
معرفی و آموزش طرز تهیه انواع سس
معرفی و آموزش طرز تهیه انواع سس
گردآوری: گروه آشپزی وب
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست