چهارشنبه, ۳ بهمن, ۱۴۰۳ / 22 January, 2025
مجله ویستا
سوپ لوبیا
مواد لازم
دو فنجان لوبیا سفید
سه فنجان آب مرغ
یک حبه سیر خرد شده
یک عدد پیاز متوسط
یک قاشق غذاخوری روغن زیتون
یک قاشق چایخوری ادویه زیره
یک قاشق چایخوری پونه
کمی ادویه میخک
یک چهارم قاشق چایخوری فلفل
دو فنجان گوشت مرغ
یک قاشق چایخوری نمک
مواد لازم برای تهیه سس
یک فنجان و نیم پنیر موزارلا
یک سوم فنجان گشنیز خرد شده
یک چهارم فنجان پیازچه خرد شده
مقداری گوجه فرنگی خرد شده
طرز تهیه
لوبیاها را در آب مرغ ریخته و سپس سیر و پیاز را به آن اضافه کنید و برای چند ساعت اجازه دهید تا لوبیاها پخته شود اگر لازم بود برای پختن لوبیا آب درون قابلمه بریزید. روغن زیتون را در تابهای ریخته و سپس پیازچهها را در آن تفت داده و فلفل را به آن اضافه کرده و گوشت مرغ را در آن تفت دهید، این مخلوط را درون قابلمه ریخته تا برای یک ربع گوشت مرغ بپزد. پنیر را خرد کرده و درون قابلمه بریزید، سپس روی آن را با گوجه فرنگی و گشنیز خرد شده تزئین کنید.
نازنین حاتمی
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست