شنبه, ۱۵ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 4 May, 2024
مجله ویستا

سوپ لوبیا


سوپ لوبیا

● مواد لازم
▪ دو فنجان لوبیا سفید
▪ سه فنجان آب مرغ
▪ یک حبه سیر خرد شده
▪ یک عدد پیاز متوسط
▪ یک قاشق غذاخوری روغن زیتون
▪ یک قاشق چایخوری ادویه زیره
▪ یک قاشق چایخوری پونه
▪ کمی …

مواد لازم

دو فنجان لوبیا سفید

سه فنجان آب مرغ

یک حبه سیر خرد شده

یک عدد پیاز متوسط

یک قاشق غذاخوری روغن زیتون

یک قاشق چایخوری ادویه زیره

یک قاشق چایخوری پونه

کمی ادویه میخک

یک چهارم قاشق چایخوری فلفل

دو فنجان گوشت مرغ

یک قاشق چایخوری نمک

مواد لازم برای تهیه سس

یک فنجان و نیم پنیر موزارلا

یک سوم فنجان گشنیز خرد شده

یک چهارم فنجان پیازچه خرد شده

مقداری گوجه فرنگی خرد شده

طرز تهیه

لوبیاها را در آب مرغ ریخته و سپس سیر و پیاز را به آن اضافه کنید و برای چند ساعت اجازه دهید تا لوبیاها پخته شود اگر لازم بود برای پختن لوبیا آب درون قابلمه بریزید. روغن زیتون را در تابه‌ای ریخته و سپس پیازچه‌ها را در آن تفت داده و فلفل را به آن اضافه کرده و گوشت مرغ را در آن تفت دهید، این مخلوط را درون قابلمه ریخته تا برای یک ربع گوشت مرغ بپزد. پنیر را خرد کرده و درون قابلمه بریزید، سپس روی آن را با گوجه فرنگی و گشنیز خرد شده تزئین کنید.

نازنین حاتمی