دوشنبه, ۲۸ خرداد, ۱۴۰۳ / 17 June, 2024
مجله ویستا
چای سبز-چای اولانگ -چای سفید
چای سبز (REEN TEA )
رونـد اكـسـیداسیون در ایـن نوع چای پس از حداقل اكـسید شدگی متوقف می گـردد. پـس از چـیـدن بـرگ هــای چـای سـریـعا بـا بـخـــار آب داغ آنزیمهای اكسید كـنـنـده موجود در برگهای چای را از میان
بـرده و سـپـس بـرگها را خشك می كنند. در واقـع در چـای ســــبز مرحله اكسیداسیون حذف می گردد. این نوع چای طعم ملایم و گیاه مانندی دارا بوده و بیشتر در چین و ژاپن مصرف میگردد
چای اولانگ(OOLONG):
اولانـگ بـه مـعـــنی اژدهای سبز می بـاشد و مرحله اكسیداسیون آن ۲ تا ۳ روز بطول می انجامد. این چای نیز در چین و ژاپن مصرف می گـردد.
چای سفید(WHITE TEA):
در تهیه آن از برگهای تازه روئیده (جوانه ها) چای استفاده میگردد كه اكیسد نیز نمیگردند. بیشترین اثر ضد سرطانی را این نوع چای به خود اختصاص داده است. این چای در چین مصرف میگردد.
مهندس هاله جهان پیکر
انتخابات ریاست جمهوری انتخابات انتخابات ریاست جمهوری 1403 مسعود پزشکیان ایران انتخابات ریاست جمهوری چهاردهم سعید جلیلی حمید نوری علیرضا زاکانی قالیباف محمدباقر قالیباف پزشکیان
هواشناسی سازمان هواشناسی سیل معدن ریزش معدن شازند تهران وزارت بهداشت شهرداری تهران جاده چالوس قتل آموزش و پرورش
حقوق بازنشستگان قیمت طلا قیمت خودرو دولت سیزدهم خودرو سهام عدالت قیمت دلار ایران خودرو همستر کامبت یارانه بورس قیمت سکه
تلویزیون عربستان فیلم سینمایی حج فضای مجازی سریال رسانه ملی سینمای ایران سینما کربلا دفاع مقدس موسیقی
وزارت علوم دانشگاه آزاد اسلامی فناوری ایکس
رژیم صهیونیستی روسیه غزه اسرائیل جنگ غزه آمریکا فلسطین اوکراین چین حزب الله لبنان جنگ اوکراین ترکیه
فوتبال یورو 2024 پرسپولیس استقلال سپاهان باشگاه پرسپولیس مس رفسنجان جام ملت های اروپا جام حذفی لیگ برتر فدراسیون فوتبال بازی
اپل آیفون اینترنت تلگرام ناسا ایلان ماسک سامسونگ گوگل
ویتامین کاهش وزن سازمان غذا و دارو دیابت چاقی سنگ کلیه میگرن