شنبه, ۱۶ تیر, ۱۴۰۳ / 6 July, 2024
مجله ویستا

سالاد پاستا به سبک آمریکایی


سالاد پاستا به سبک آمریکایی

لوبیا‌ها را بشویید و از چند ساعت قبل آنها را خیس کنید سپس همراه با مقداری آب بگذارید بپزد. بعد از اینکه لوبیاها پخت، آنها را در یک کاسه مناسب بریزید و کنار بگذارید.

مواد لازم:

300 گرم پاستا

1 پیمانه ذرت پخته

1 پیمانه لوبیا قرمز

2 /1 و 1 پیمانه گوجه‌فرنگی گیلاسی

1 عدد پیازچه

به میزان لازم نمک

مواد لازم برای سس

4 /3 پیمانه سس ماست

4 /3 پیمانه سس سالسا

2 /1 ق چ نمک

2 /1 ق چ فلفل سیاه

روش تهیه:

1. لوبیا‌ها را بشویید و از چند ساعت قبل آنها را خیس کنید سپس همراه با مقداری آب بگذارید بپزد. بعد از اینکه لوبیاها پخت، آنها را در یک کاسه مناسب بریزید و کنار بگذارید.

2. در قابلمه مقداری آب بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید تا جوش بیاید، سپس پاستا را همراه با مقداری نمک داخل قابلمه بریزید. صبر کنید تا پاستا کاملا نرم شده و بپزد، سپس آن را در سبد بریزید تا آب اضافی‌اش گرفته شود.

3. حالاسس سالاد را آماده کنید. در یک کاسه سس ماست، سس سالسا، نمک و فلفل را بریزید و با هم مخلوط کنید، سپس آن را داخل یخچال قرار دهید تا کاملا خنک شود.

4. گوجه‌فرنگی‌ها را بعد از شست وشو از وسط نصف کنید و داخل یک ظرف مناسب بریزید. پیازچه را هم بعد از شست و شو ریز خرد کنید. حالا لوبیا و پاستای پخته را به مواد اضافه کنید. مواد را به آرامی هم بزنید تا با هم مخلوط شوند.

5. حالا سس را روی مواد بریزید و به آرامی هم بزنید تا سس به خورد مواد برود. مقداری از سالاد را بچشید و در صورت نیاز نمک و فلفل بیشتری اضافه کنید. سالاد را تا موقع سرو داخل یخچال بگذارید.