چهارشنبه, ۲ خرداد, ۱۴۰۳ / 22 May, 2024
مجله ویستا

سوشی نان و پنیر!


سوشی نان و پنیر!

ین یک سوشی است اما نه آن سوشی‌ای که فکر می کنید. اصولا سوشی‌ها، ماهی دارند اما ما آن را حذف کرده‌ایم و تنها نحوه پیچیدن را از آن وام گرفته‌ایم. این‌جور کارها مربوط به بخش خلاقیت …

ین یک سوشی است اما نه آن سوشی‌ای که فکر می کنید. اصولا سوشی‌ها، ماهی دارند اما ما آن را حذف کرده‌ایم و تنها نحوه پیچیدن را از آن وام گرفته‌ایم. این‌جور کارها مربوط به بخش خلاقیت می‌شود چیزی که نزد بارسلونایی‌ها فراوان است.

مواد لازم:

کره

پنیر فتا

پودر کاری

ژامبون

جعفری و تره

نان سنگک

گوجه و خیار

روش تهیه:

۱ - نان سنگک نرم ورقه شده را باز می‌کنیم و به تمام سطح آن ترکیب کاری، پنیر و کره را می‌مالیم. سپس ژامبون‌ها را روی آن چیده و بعد سبزی‌های معطر مثل تره و شوید را به آن اضافه می‌کنیم.

۲- این نان را رول می‌کنیم، دورش را سلفون می‌پیچیم و مثل یک سوسیس سفتش می‌کنیم بعد آن را داخل فریزر می‌گذاریم. این مدت زمان باعث می‌شود سوشی ما فرم بگیرد و آماده بریده شدن باشد.

۳- حالا این لقمه لذیذ را روی میز کار گذاشته و با چاقوی اره‌ای از پهلو برش می‌زنیم.

۴- اگر دوست داشته باشید این سوشی ساده را با گوجه و خیار میل کنید، این یک عصرانه ایده‌آل است.

با پنیر تبریز امتحان کنید

در این غذا می​توانید پنیر تبریز را جایگزین پنیر فتا کنید. این انتخاب بستگی به سلیقه شما دارد