شنبه, ۱۶ تیر, ۱۴۰۳ / 6 July, 2024
مجله ویستا

کیک سیب و قهوه


کیک سیب و قهوه

● مواد لازم؛
▪ دو فنجان آرد الک نشده
▪ یک دوم فنجان شکر
▪ دو قاشق چای خوری دارچین
▪ یک قاشق چای خوری نمک
▪ یک دوم فنجان روغن
▪ دو عدد تخم مرغ
▪ یک دوم قاشق چای خوری وانیل
▪ یک دوم فنجان …

مواد لازم؛

دو فنجان آرد الک نشده

یک دوم فنجان شکر

دو قاشق چای خوری دارچین

یک قاشق چای خوری نمک

یک دوم فنجان روغن

دو عدد تخم مرغ

یک دوم قاشق چای خوری وانیل

یک دوم فنجان سیب پوست کنده قطعه قطعه شده

یک فنجان گردوی تکه تکه شده

تمامی مواد خشک را در یک کاسه بزرگ با هم مخلوط کنید.

و همه آن را به مواد مایع مانند اضافه کنید، سپس سیب و گردو را به آن اضافه کرده و سپس کف ماهی تابه را با روغن و آرد مخلوط شده، چرب کنید و در دمای ۳۵۰ درجه برای ۶۰ دقیقه بپزید.

سپس آن را ۱۰ دقیقه بگذارید تا سرد شود، آنگاه از فر بیرون بیاورید.