سه شنبه, ۹ بهمن, ۱۴۰۳ / 28 January, 2025
در برچسب ارزش غذایی به مقدار کدام یک باید دقت کرد؟ چربی یا کربوهیدرات؟
اکثر دیابتی ها، در برچسب ارزش غذایی باید هم به مقدار چربی به کار رفته در آن ماده غذایی دقت کنند هم به مقدار کربوهیدرات. چون کربوهیدرات بیشترین تأثیر را در بالا رفتن قند خون دارد، توجه به مقدار آن از اهمیت بالایی برخوردار است. چربی بیشترین مقدار کالری به ازای گرم را دارد و به همین خاطر بر روی وزن شما موثر است. علاوه بر این دیابت شما را بیشتر در معرض ابتلا به یماریهای قلبی قرار می دهد. خوردن غذاهای کم چرب به شما در کاهش وزن و کاهش خطر ابتلا به بیماریهای قلبی کمک خواهد کرد.
مجموع و نوع کربوهیدراتی که می خورید نیز ، بر قند خونتان اثر می گذارد. کربوهیدراتی که در برچسب ارزش غذایی مشخص شده است می تواند کربوهیدرات موجود در لوبیاها، سبزیجات، ماکارونی، غلات و شکرها (چه آنهایی که به صورت طبیعی در غذاهایی مانند شیر و سبزیجات وجود دارند، چه آنهایی که به صورت مصنوعی اضافه شده اند) باشد. با مطالعه برچسب ارزش غذایی، شما دقیقاً می توانید محاسبه کنید که چه مقدار کربوهیدرات و چربی در هر وعده غذایی وجود دارد.
منابع:
مجموعه کتابهای انجمن دیابت امریکا
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست