یکشنبه, ۷ بهمن, ۱۴۰۳ / 26 January, 2025
مجله ویستا

كره جنوبی از نگاه نزدیك


كره جنوبی از نگاه نزدیك

شیوه بازی كره جنوبی بازی غیرمستقیم است «كیم نامیل» بازیكن شماره ۷ هافبك دفاعی این تیم است او با پاس های كوتاه یك شروع كننده خوب برای حملات كره محسوب می شود

۱. شیوه بازی كره جنوبی بازی غیرمستقیم است. «كیم نامیل» بازیكن شماره ۷ هافبك دفاعی این تیم است. او با پاس های كوتاه یك شروع كننده خوب برای حملات كره محسوب می شود. مهره كلیدی تیم كره و نفر اول درگیرشونده جلوی مدافعین همین بازیكن است.

جونگ جوگوك شماره ۱۹ بازیكن «هدف» این تیم است كه در نوك حمله جای می گیرد. او به خوبی برای بقیه نفرات فضاسازی می كند و به نقاط كور دفاعی اضافه می شود. كره ای ها زمانی كه توپ را در عرض پاس می دهند، ۳ مهاجمشان در عرض خط دفاعی حریف قرار می گیرند و بلافاصله خط میانی توپ ها را به پشت مدافعین ارسال می كنند.

در جناح راست «لی چون سو» و «كیم جانگ وو» شماره های ۱۴ و ۱۵ این تیم با كارهای تركیبی سازنده یكی از نقاط قوت این تیم در خط حمله هستند. كره ای ها به وفور در طول بازی به راحتی قدرت انتقال بازی را به جناح مخالف دارند. لی چون سو در جناح راست بهترین دریافت كننده در این مورد است. او سرعتی ترین بازیكن كره جنوبی است. به طور كلی اوج خطر تیم كره جنوبی در مواقع ضدحمله است. همچنین كره كار پرس تیمی را از ابتدای یك سوم میانی در زمین حریف انجام می دهد.

۲. اوضاع خط دفاعی كره در بازی با تایوان برای ایرانی ها امیدواركننده بود. آنها زمانی كه تحت فشار قرار می گرفتند بسیار پراشتباه بودند. خط دفاعی كره روی ارسال از كنار با مشكل مواجه بود. مدافعین میانی این تیم روی توپ های زمینی ضعیف عمل می كنند و به راحتی دریبل می خورند. تایوانی ها در تیم خود بازیكنی با تكنیك مناسب در اختیار نداشتند اما می توان امیدوار بود كه علی كریمی اگر آماده باشد با این نقطه ضعف حریف روز خوبی را پشت سر بگذارد. مدافعان كره جنوبی در هنگام حمله این تیم خیلی «باز» بازی می كنند به همین خاطر با سرعت دادن و بدون ضربه های اضافی به توپ در ضدحمله می توانیم خطرناك باشیم به شرطی كه در موقع دفاع كردن تراكم تیمی را حفظ كنیم.

۳. كره ای ها ضربات كرنر را به صورت «درون گرا» ارسال می كنند. كرنرهای سمت راست را لی ایل یونگ شماره ۳۸ و سمت چپ را لی چون سو شماره ۱۴ به گوشه محوطه ۶ قدم روی تیرهای یك و دو ارسال می كنند. البته كرنرهای راست این تیم در بازی با تایوان ۲ بار به صورت دوضرب نواخته شد. آنها روی ضربات ایستگاهی پشت محوطه ۵۱۶ متر در ۲ مورد به صورت یك ضرب اقدام به شوت كردند و البته آنها در مجموع ۱۵ شوت به دروازه تایوان فقط ۲ مرتبه توپ را درچارچوب دروازه تایوان دیدند.

۴. اگرچه با توجه به بازی امروز امكان مطرح كردن نكات كلیدی آنالیز بازی كره جنوبی با تایوان مقدور نیست اما شاید برای خوانندگان شرق جالب باشد كه درباره خصوصیات فردی بازیكنان كره اطلاعاتی دراختیار داشته باشند.

«كیم یانگ كوانگ» دروازه بان شماره ۳۱، دارای قدی متوسط است كه البته در بازی با تایوان به صورت جدی آزمایش نشد. او برای كره در جام جهانی دروازه بان ذخیره بود.

«كیم چین كو» دفاع میانی شماره ۶، روی توپ های مستقیم هوایی مسلط است اما بر روی زمین تحت فشار مشكل دارد. ۱۳۵ دقیقه در ۲ بازی در جام جهانی بازی كرد.

«كیم نامیل» هافبك دفاعی شماره ۷، كاپیتان، باهوش، سرزن، تقسیم كننده توپ و نفر اول درگیرشونده در هنگام حمله حریف، ۳۰۲ دقیقه در ۳ بازی درجام جهانی بازی كرد.

«جانگ هاك یانگ» دفاع چپ شماره ۱۱، در جام جهانی حضور نداشت. سرعت نسبتا خوبی دارد و كمتر از زمین كره خارج می شود.

«سانگ چونگ گوگ» دفاع راست شماره ۱۲، سرعتی، تحت فشار توپ را لو می دهد. ۹۰ دقیقه در یك بازی در جام جهانی حضور داشت.

«كیم سانگ سیك» دفاع میانی شماره ۱۳، او هم خصوصیات بازیكن شماره ۶ را دارد و ۲۸ دقیقه در ۲ بازی در جام جهانی حضور داشت.

«لی چون سو» هافبك راست شماره ۱۴، او در حمله از كنار شركت فعال دارد و بیشتر میل به تهاجمی دارد و كمتر به عقب برمی گردد. ۲۵۲ دقیقه در ۳ بازی در جام جهانی حضور داشت.

«كیم جانگ وو» هافبك میانی راست شماره ۱۵، سرعت و تكنیك خوب، با بازیكن شماره ۱۴ از كنار كارهای تركیبی موفقی را انجام می دهد. در جام جهانی حضور نداشت.

«جونگ جوگوك» نوك حمله شماره ۱۹، نوك هدف، قدبلند، بیشتر فضاسازی می كند و در جام جهانی حضور نداشت.

«آن جونگ هوان» فوروارد شماره ۳۷، سرعت خوب، از پشت اضافه می شود، ۹۰ دقیقه در ۳ بازی در جام جهانی حضور داشت.

«لی ایل یونگ» هافبك میانی چپ شماره ۳۸، سرعتی، تكنیكی، با پای چپ ضربه توپ خوب می زند. ۱۱۳ دقیقه در ۲ بازی در جام جهانی حضور داشت.

«كیم دو هیون» هافبك میانی پشت مهاجم شماره ۸، تكنیكی و شوت زن، زننده گل سوم تایوان از پشت محوطه، در جام جهانی حضور نداشت و در بازی با تایوان به صورت تعویضی وارد زمین شد.

«پارك چویانگ» فوروارد شماره ۱۰، سرعت خوب پا به توپ و با دو پا تسلط كامل انتقال توپ را دارد. تعویضی بود و ۶۶ دقیقه در یك بازی در جام جهانی حضور داشت.

ماركار آقاجانیان

آنالیزور تیم ملی