دوشنبه, ۱۷ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 6 May, 2024
مجله ویستا

سالاد کدوحلوایی


سالاد کدوحلوایی

برای درست کردن چاشنی، در یک کاسه کوچک، آب پرتقال، شیره افرا، پودر خردل و زنجبیل را با یکدیگر مخلوط کنید. نصف پیمانه از مخلوط را کنار بگذارید.

تعداد: ۶ نفر

زمان تهیه: ۲۰ دقیقه

زمان خواباندن در مواد: ۱ تا ۴ ساعت

زمان پخت: ۳۰ دقیقه

مواد لازم

یک پیمانه آب پرتقال

۳ قاشق غذاخوری شیره افرا

۱.۵ قاشق غذاخوری پودر خردل

یک قاشق غذاخوری زنجبیل تازه رنده شده

۶۰۰ گرم کدوحلوایی خرد شده

روغن

نصف قاشق چایخوری نمک

¼ قاشق چایخوری فلفل سیاه

۱/۳ پیمانه روغن زیتون

۶ پیمانه کاهو یا کلم

یک عدد کاسنی قرمز کوچک

نصف پیمانه پسته

۸۵ گرم پنیر بز خرد شده

طرز تهیه

۱. برای درست کردن چاشنی، در یک کاسه کوچک، آب پرتقال، شیره افرا، پودر خردل و زنجبیل را با یکدیگر مخلوط کنید. نصف پیمانه از مخلوط را کنار بگذارید.

۲. برش‌های کدوحلوایی را درون کیسه پلاستیکی بزرگ بریزید و آن را درون کاسه بزرگ قرار دهید. چاشنی زنجبیل را روی آنها بریزید. در کیسه را ببندید و به مدت ۱ تا ۴ ساعت در یخچال قرار دهید تامزه‌دار شوند.

۳. فر را با دمای ۴۰۰ درجه فارنهایت روشن کنید. قالب مورد نظر را با روغن چرب کنید و کنار بگذارید.

۴. کدوها را آبکش کنید. سپس آنها را درون قالب بچینید. قالب را به مدت ۲۶ تا ۳۰ دقیقه درون فر بگذارید تا کدوها کاملا طلایی و برشته شوند. سپس از فر خارج کنید.

۵. برای تهیه سس، در یک کاسه کوچک، چاشنی باقی‌مانده، نمک و فلفل سیاه را با یکدیگر مخلوط کنید. به تدریج روغن اضافه کنید. دو تا ۳ قاشق غذاخوری از سس را روی کدوهای گرم بریزید و هم بزنید.

۶. در یک کاسه بزرگ، کاهو، کاسنی فرنگی و نیمی از پسته‌ها را با هم مخلوط کنید. نیمی از سس را اضافه کنید. کدوهای برشته را به کاسه اضافه کنید و هم بزنید. روی آنها پسته باقی‌مانده و پنیر بز بریزید. بقیه سس را نیز اضافه کنید.