یکشنبه, ۱۶ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 5 May, 2024
مجله ویستا

دسر کاسترد با بیسکویت و شکلات


دسر کاسترد با بیسکویت و شکلات

● مواد لازم برای کاسترد:
▪ پودر کاسترد=۴ قاشق غذاخوری
▪ شیر=۲ لیوان
▪ آب=۲ لیوان
▪ شکر=۳/۲ لیوان
▪ آرد ذرت=۱ قاشق غذاخوری
● مواد لازم برای شکلات:
▪ پودر کاکائو=۲ قاشق غذاخوری
▪ شیر=۱ …

مواد لازم برای کاسترد:

پودر کاسترد=۴ قاشق غذاخوری

شیر=۲ لیوان

آب=۲ لیوان

شکر=۳/۲ لیوان

آرد ذرت=۱ قاشق غذاخوری

مواد لازم برای شکلات:

پودر کاکائو=۲ قاشق غذاخوری

شیر=۱ لیوان

آب=۲/۱ لیوان

پودر کاسترد=۱ قاشق سوپخوری

آرد ذرت=۱ قاشق سوپخوری

بیسکویت ساده چای=به مقدار لازم

پودر نارگیل=برای تزئین

طرز تهیه:

آب+شیر+آرد ذرت را در ظرفی بزنید تا خوب با هم مخلوط شوند سپس پودر کاسترد را به مواد اضافه کنید.

شکر را به مواد اضافه کرده خوب هم بزنید تا مواد کاملا در آب حل شوند سپس ظرف را روی حرارت ملایم قرار دهید و به مدت ۲ دقیقه مواد را به صورت مداوم هم بزنید تا به جوش آید و کمی غلیظ شود.

برای تهیه شکلات ابتدا در ظرفی جداگانه شیر+پودر کاسترد+آب+آرد ذرت+پودر کاکائو را در ظرفی خوب هم بزنید تا مواد جذب یکدیگر شوند سپس مواد را روی حرارت ملایم قرار داده به مدت ۲ دقیقه به صورت مداوم هم بزنید تا زمانیکه مواد به جوش آید و غلیظ شود.

بعد از آماده شدن مواد کاسترد و شکلات،کمی از مواد کاسترد را در ظرف پیرکسی ریخته روی آن بیسکویت ساده بچینید سپس روی بیسکویت ها کمی از مواد شکلات بریزید.

روی شکلات کمی کاسترد ریخته و دوباره روی کاسترد را بیسکویت چای بچینید.

روی بیسکویت ها کمی از شکلات ریخته و روی تمام سطح شکلات بقیه مواد کاسترد بریزید سپس در آخر روی کاسترد را با کمی شکلات تزئین کنید.

روی دسر را با پودر نارگیل تزئین کنید.

ظرف را به مدت ۲ ساعت در یخچال قرار دهید تا دسر ببندد.

دسر را به قطعات کوچک برش داده و سرو کنید.