چهارشنبه, ۲ خرداد, ۱۴۰۳ / 22 May, 2024
مجله ویستا

رولت مغز


● مواد لازم
▪ سبزی ( تره - جعفری- شبت- گشنیز)
▪ تخم مرغ ۲ عدد
▪ روغن آب کرده ۱۰۰ گرم
▪ مغز گوسفند
▪ سرکه ۲ تا ۳ قاشق سوپخوری
▪ آرد ۱۰۰ گرم
▪ سبزی ( جعفری- گشنیز- شوید-پیازچه)
▪ نمک و فلفل سیاه
● …

مواد لازم

سبزی ( تره - جعفری- شبت- گشنیز)

تخم مرغ ۲ عدد

روغن آب کرده ۱۰۰ گرم

مغز گوسفند

سرکه ۲ تا ۳ قاشق سوپخوری

آرد ۱۰۰ گرم

سبزی ( جعفری- گشنیز- شوید-پیازچه)

نمک و فلفل سیاه

طرز تهیه:

مغز نسبتا غذای چاق کننده ای اما نه برای همه می باشد. در بعضی کشورها نگرانیهایی در مورد ابتلا به بعضی بیماریها در مصرف مغز وجود دارد و این دلیل آن است که در همه جا نمی توان مغز پیدا کرد.

پیاز را پوست کنده و ریز می کنیم سپس مغز را به آرامی در آب سرد می شوریم و رگ و ریشه های آن را جدا می کنیم به آن آب گرم نمک و فلفل وپیازهای خرد شده را اضافه می کنیم و در حرارت متوسط به مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه می پزیم سپس آب آن را به آرامی خالی می کنیم و می گذاریم تا سرد شود و بعد مغز را به برشهایی با ضخامت ۱ سانتیمتر می بریم سبزیها را شسته و آنها را به تخم مرغ به همراه نمک و فلفل اضافه می کنیم . آرد را به هردو طرف برشها می زنیم و در داخل تخم مرغها می غلتانیم و در روغن سرخ می کنیم تا زمانیکه هردو طرف آن برشته شود .