پنجشنبه, ۳ خرداد, ۱۴۰۳ / 23 May, 2024
مجله ویستا

سوپ نخود


سوپ نخود

مواد لازم:
روغن زیتون: ۲ قاشق غذاخوری
پیاز خرد شده: یک عدد کوچک
هویج خرد شده: یک عدد
ساقه کرفس خرد شده: یک عدد
نخود آب پز شده: ۲ پیمانه
سیر کباب شده: یک بوته
رُزماری: ۲ قاشق مرباخوری
نمک …

مواد لازم:

روغن زیتون: ۲ قاشق غذاخوری

پیاز خرد شده: یک عدد کوچک

هویج خرد شده: یک عدد

ساقه کرفس خرد شده: یک عدد

نخود آب پز شده: ۲ پیمانه

سیر کباب شده: یک بوته

رُزماری: ۲ قاشق مرباخوری

نمک و فلفل: به اندازه کافی

آب مرغ: ۸ پیمانه

آب و پوست یک عدد لیموترش

جعفری خرد شده: نصف پیمانه

طرز تهیه:

ابتدا کمی روغن زیتون روی سیر بریزید و در فویل بپیچید؛ سپس به مدت ۴۵ دقیقه در فر با حرارت ۱۷۵ درجه سانتی گراد کباب کنید. در قابلمه ای، روغن زیتون را روی حرارت ملایم داغ کنید پیاز، هویج و کرفس را به مدت ۱۰ دقیقه تفت دهید. نخود، سیر، رزماری و آب مرغ را اضافه کنید و بگذارید به مدت ۲۰ دقیقه بپزد. مواد را در غذاساز به شکل پوره دربیاورید و به قابلمه بازگردانید. نمک و فلفل، آب لیمو، پوست لیمو و جعفری را اضافه و سرو کنید.