پنجشنبه, ۲۰ دی, ۱۴۰۳ / 9 January, 2025
مجله ویستا
سالاد رنگی لوبیا
مواد لازم
۳۵۰ گرم لوبیاسبز
دو عدد فلفل دلمه
دو عدد پیازچه
کمی فلفل تند
یک عدد کاهو
کمی زیتون سبز
سه قاشق مرباخوری آبلیمو
۹ قاشق مرباخوری روغن زیتون
نمک و فلفل
طرز تهیه
ابتدا لوبیاسبز را شسته و سپس به طول سه سانتیمتر آنها را خرد کنید، سپس آنها را در آب بریزید. پس از این که پخته شدند، آنها را در آبکش ریخته و صبر کنید تا کاملاً آب آنها خارج شود.سپس برگ های کاهو را به خوبی خرد کنید و ته ظرفی بریزید. در ظرف مناسبی لوبیاسبز را با فلفل دلمه خرد شده، پیازچه و نمک و فلفل به خوبی هم زده و روی کاهو بریزید. سپس آن را با زیتون تزئین کنید. در ظرف کوچکی آبلیمو و روغن زیتون را با هم مخلوط کرده و روی عصرانه بریزید.
نوشین نادری
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست