دوشنبه, ۱۷ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 6 May, 2024
مجله ویستا

خورش به


● مواد لازم:
▪ به(درشت) ۲ عدد،
▪ کره ۳ قاشق سوپخوری
▪ روغن ۴ قاشق سوپخوری
▪ گوشت قطعه قطعه شده نیم کیلو
▪ پیاز خرد کرده درشت ۱ عدد
▪ نمک ۱ قاشق چایخوری
▪ لپه نیم فنجان
▪ فلفل نیم قاشق …

مواد لازم:

به(درشت) ۲ عدد،

کره ۳ قاشق سوپخوری

روغن ۴ قاشق سوپخوری

گوشت قطعه قطعه شده نیم کیلو

پیاز خرد کرده درشت ۱ عدد

نمک ۱ قاشق چایخوری

لپه نیم فنجان

فلفل نیم قاشق چایخوری

دارچین نیم قاشق چایخوری

جوز هندی نیم قاشق چایخوری

آب ۲ فنجان

آب لیموترش ۳ قاشق سوپخوری

شکر ۲ قاشق چایخوری

طرز تهیه:

پوست به را کنده آن را قطعه قطعه کنید و در کره قدری سرخ کنید . روغن را در یک قابلمه گرم کرده ، گوشت و پیاز و ادویه را در آن ریخته روی آتش ملایم بپزید. وقتی که قهوه ای رنگ شد ، آب لیمو ترش و شکر را به گوشت افزوده مدت ۳۰ دقیقه روی آتش ملایم بپزید. ۲۵ دقیقه قبل از سرو کردن ، لپه را به آن افزوده به پختن ادامه دهید. پانزده دقیقه قبل از سرو کردن ،به ، سرخ شده را به مخلوط گوشت افزوده مدت ۱۵ دقیقه دیگر بپزید.