دوشنبه, ۱۷ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 6 May, 2024
مجله ویستا
خورش به
مواد لازم:
به(درشت) ۲ عدد،
کره ۳ قاشق سوپخوری
روغن ۴ قاشق سوپخوری
گوشت قطعه قطعه شده نیم کیلو
پیاز خرد کرده درشت ۱ عدد
نمک ۱ قاشق چایخوری
لپه نیم فنجان
فلفل نیم قاشق چایخوری
دارچین نیم قاشق چایخوری
جوز هندی نیم قاشق چایخوری
آب ۲ فنجان
آب لیموترش ۳ قاشق سوپخوری
شکر ۲ قاشق چایخوری
طرز تهیه:
پوست به را کنده آن را قطعه قطعه کنید و در کره قدری سرخ کنید . روغن را در یک قابلمه گرم کرده ، گوشت و پیاز و ادویه را در آن ریخته روی آتش ملایم بپزید. وقتی که قهوه ای رنگ شد ، آب لیمو ترش و شکر را به گوشت افزوده مدت ۳۰ دقیقه روی آتش ملایم بپزید. ۲۵ دقیقه قبل از سرو کردن ، لپه را به آن افزوده به پختن ادامه دهید. پانزده دقیقه قبل از سرو کردن ،به ، سرخ شده را به مخلوط گوشت افزوده مدت ۱۵ دقیقه دیگر بپزید.
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
تعمیر جک پارکینگ
خرید بلیط هواپیما
ایران رهبر انقلاب رافائل گروسی حج انتخابات مجلس شورای اسلامی دولت شورای نگهبان حجاب دولت سیزدهم حسین امیرعبداللهیان رسانه
تهران شهرداری تهران هواشناسی وزارت بهداشت قتل قوه قضاییه فضای مجازی آموزش و پرورش سلامت سازمان هواشناسی شهرداری باران
ایران خودرو قیمت دلار قیمت طلا بانک مرکزی خودرو قیمت خودرو بازار خودرو دلار قیمت مسکن حقوق بازنشستگان بورس
تئاتر محمدعلی علومی نمایشگاه کتاب تلویزیون سریال مهناز افشار دفاع مقدس سینمای ایران صدا و سیما سینما صداوسیما مهاجرت
مغز دانشگاه آزاد اسلامی دانش بنیان
رژیم صهیونیستی اسرائیل غزه فلسطین آمریکا حماس جنگ غزه روسیه اوکراین طوفان الاقصی رفح طالبان
پرسپولیس فوتبال استقلال لیگ برتر لیگ برتر ایران نساجی رئال مادرید بازی بارسلونا سپاهان جواد نکونام باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی اپل سامسونگ آیفون گوگل باتری مایکروسافت اندروید اینستاگرام ناسا ماهواره
رژیم غذایی بیمه زیبایی ویتامین چای کاهش وزن آلرژی دندانپزشکی