چهارشنبه, ۱۲ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 1 May, 2024
مجله ویستا

مسابقه های کشتی آزاد بازی های المپیک ۱۹۹۲ بارسلونا


مسابقه های کشتی آزاد بازی های المپیک ۱۹۹۲ بارسلونا

تیم ملی کشتی آزاد ایران با ترکیبی کامل قدم به رقابت های المپیک بارسلونا گذاشت در تیم ایران نادر رحمتی ۴۸ کیلو , مجید ترکان ۵۲ کیلو , اویس ملاح ۵۷ کیلو , عسکری محمدیان ۶۲ کیلو , علی اکبرنژاد ۶۸ کیلو , امیررضا خادم ۷۴ کیلو , رسول خادم ۸۲ کیلو , ایوب بنی نصرت ۹۰ کیلو , کاظم غلام ۱۰۰ کیلو و علیرضا سلیمانی ۱۳۰ کیلو عضویت داشتند

تیم ملی کشتی آزاد ایران با ترکیبی کامل قدم به رقابت های المپیک بارسلونا گذاشت. در تیم ایران نادر رحمتی (۴۸ کیلو)، مجید ترکان (۵۲ کیلو)، اویس ملاح (۵۷ کیلو)، عسکری محمدیان (۶۲ کیلو)، علی اکبرنژاد (۶۸ کیلو)، امیررضا خادم (۷۴ کیلو)، رسول خادم (۸۲ کیلو)، ایوب بنی نصرت (۹۰ کیلو)، کاظم غلام (۱۰۰ کیلو) و علیرضا سلیمانی (۱۳۰ کیلو) عضویت داشتند. عسکری محمدیان به مدال نقره دست یافت و امیررضا و رسول خادم بر سکوی سوم قرار گرفتند که نسبت به المپیک قبل جایگاه بهتری برای تیم ایران به ارمغان آوردند. در رده بندی امتیازی، ایران پس از کشورهای متحد و ایالات متحده در رده سوم جای گرفت.

● کارنامه کشتی گیران ایران

▪ ۴۸ کیلو:

نادر رحمتی در دور اول به ژنگ بین چن از چین باخت و در دومین مبارزه کشتی گیری ازگوام را ضربه فنی کرد. رحمتی در دور سوم به تیم وانی از ایالات متحده با نتیجه ۷-۹ باخت و حذف شد.

▪ ۵۲ کیلو:

مجید ترکان در دور اول حریفی از نیوزیلند را ضربه فنی کرد. در دور دوم آنیل کومار از هند را (۱۶-۰) شکست داد. ترکان در دور سوم به یوردانف از بلغارستان با ضربه فنی و در چهارمین کشتی خود به لی هاک سون از کره شمالی با امتیاز باخت و در مکان هفتم جای گرفت.

▪ ۵۷ کیلو:

اویس ملاح کشتی گیری از هند را در اولین مبارزه مغلوب نمود. در دور دوم به داوسون از کانادا و در دور سوم به کراوس از ایالات متحده باخت و حذف شد.

▪ ۶۲ کیلو:

عسکری محمدیان نایب قهرمان المپیک سئول یک بار دیگر این عنوان را تکرار کرد. او در دور اول مارتین مولر از سوئیس را شکست داد. در دومین کشتی، زوکووس از لتونی را مغلوب کرد و در دور بعد، واسیلیف از بلغارستان را در وقت اضافی پشت سرگذاشت. محمدیان، موسی الحان از استرالیا را شکست داد و به دیدار پایانی راه یافت. او در دیدار نهایی به جان اسمیت از ایالات متحده باخت و مدال نقره گرفت.

▪ ۶۸ کیلو:

علی اکبرنژاد در اولین مسابقه به گتسوف از بلغارستان (۲-۳) باخت. در دور دوم، بر براون از استرالیا با امتیاز پیروز شد. در سومین پیکار بر کشتی گیری از یونان غلبه کرد و در دور چهارم بر سانتورو از فرانسه چیره شد. در دور پنجم، اکبرنژاد بر ویلسون از کانادا پیروز شد و راهی دیدار رده بندی شد. در این مسابقه، اکبرنژاد با نتیجه ۴-صفر به آگائیشی از ژاپن باخت و در مکان چهارم المپیک قرار گرفت.

▪ ۷۴ کیلو:

امیررضا خادم در دور اول لابوچاکنی از آفریقای جنوبی را ۱۰ بر یک شکست داد. دور دوم استراحت کرد و در دور سوم یواکیم واسیلیا دیس از یونان را ۴-۲ مغلوب کرد. خادم در دور چهارم گری هولمز از کانادا را ۳-صفر از پیش رو برداشت و در دیدار برای سرگروهی مقابل پارک سون از کره جنوبی (نفر دوم المپیک سئول در ۶۸ کیلو) ۲-۱ بازنده شد و به دیدار رده بندی راه یافت. خادم با پیروزی یک بر صفر مقابل محمدسلام کادژیف از تیم متحد به مدال برنز دست یافت.

▪ ۸۲ کیلو:

رسول خادم در دور اول روبرت کوستکی از لهستان را ۹-صفر شکست داد. در دور دوم بر دیوید هوهل از کانادا ۵-۲ چیره شد و سپس اوهالا از فنلاند را ۸-صفر مغلوب کرد. رسول در مبارزه چهارم خود صباالدین اوزترک از ترکیه را ۳-صفر از پیش رو برداشت ولی در دیدار برای سرگروهی به کوین جکسون از ایالات متحده ۲-۱ باخت و برای کسب نشان برنز به دیدار رده بندی رفت. خادم در دیدار رده بندی با پیروزی قاطع ۶-صفر بر هانس گشتوتنز از آلمان به مدال برنز المپیک دست یافت.

▪ ۹۰ کیلو:

ایوب بنی نصرت در دور اول با نتیجه ۱-صفر مغلوب سوخبات از مغولستان شد ولی در در دومین پیکار دسکولیدیس از یونان را شکست داد. در دور سوم برتوث از مجارستان غلبه کرد ولی با شکست در برابر کنان شیمشک از ترکیه در گروه خود سوم شد و برای کسب عنوان پنجم به دیدار لیمونتا از کوبا رفت. بنی نصرت با پیروزی ۳-۱ بر لیمونتا به مقام پنجم المپیک دست یافت.

▪ ۱۰۰ کیلو:

کاظم غلامی در دور اول مغلوب هیکوبالز (۱-صفر) از آلمان شد. در دور دوم کاروو از کانادا را ۲-صفر شکست داد. در سومین پیکار خود به صباش ورما از هند ۳-۲ باخت و در دور چهارم به علت حاضر نشدن حریفش از استونی برنده اعلام شد. کاظم غلامی در آخرین مبارزه اش با پیروزی بر ماکاوف از بلغارستان به عنوان نهم المپیک رسید.

▪ ۱۳۰ کیلو:

علیرضا سلیمانی کشتی گیر پرتجربه و کاپیتان تیم ملی با ضربه فنی کردن هوندا از ژاپن آغاز کرد. در دور دوم، سونگ هاپارک از کره جنوبی را ضربه فنی کرد و با همین نتیجه کشتی سوم را از لانگ کان از پورتوریکو برد. سلیمانی در دور چهارم به محمود دمیر از ترکیه در وقت اضافی (۲-۱) باخت و در دور پنجم استراحت کرد. در دور ششم با تساوی صفر-صفر مقابل جف توئه از کانادا بازنده شد و از صعود به رده بندی بازماند و در دیدار برای کسب عنوان پنجم حاضر نشد تا در مکان ششم وزن خود قرار گیرد.

● رده بندی انفرادی وزن های دهگانه

▪ ۴۸ کیلو:

۱) کیم ایل (کره شمالی)

۲) کیم یانگ شین (کره جنوبی)

۳) ووگار اروجیف (کشورهای متحد)

▪ ۵۲ کیلو:

۱) لی هاک سون (کره شمالی)

۲) لاری جونز (ایالات متحده)

۳) والنتین یوردانف (بلغارستان)

در این وزن مجید ترکان هفتم شد.

▪ ۵۷ کیلو:

۱) آلیاندرو پوئترودیاز (کوبا)

۲) سرگئی اسمال (کشورهای متحد)

۳) کی یانگ سیک (کره شمالی)

▪ ۶۲ کیلو

۱) جان اسمیت (ایالات متحده)

۲) عسکری محمدیان (ایران)

۳) لازارو رینو سومارتینز (کوبا)

▪ ۶۸ کیلو:

۱) آرسن فادزایف (کشورهای متحد)

۲) والنتین گتسوف (بلغارستان)

۳) کوسه یی آگائیشی (ژاپن)

۴) علی اکبر نژاد (ایران)

▪ ۷۴ کیلو:

۱) پارک یانگ سون (کره جنوبی)

۲) کنی ماندی (ایالات متحده)

۳) امیررضا خادم (ایران)

▪ ۸۲ کیلو:

۱) کوین جکسون (ایالات متحده)

۲) المادی جبرائیلف (کشورهای متحد)

۳) رسول خادم (ایران)

▪ ۹۰ کیلو:

۱) ماخاربک خادارتسف (کشورهای متحد)

۲) کنان شیمشک (ترکیه)

۳) کریس کمبل (ایالات متحده)

در این وزن ایوب بنی نصرت پنجم شد.

▪ ۱۰۰ کیلو:

۱) لری خابه لوف (کشورهای متحد)

۲) هیکوبالز (آلمان)

۳) علی کایالی (ترکیه)

در این وزن کاظم غلامی نهم شد.

▪ ۱۳۰ کیلو:

۱) بروس بامگارتنر (ایالات متحده)

۲) جف توئه (کانادا)

۳) دیوید گوبدجیشویلی (کشورهای متحد)

در این وزن علیرضا سلیمانی ششم شد.



همچنین مشاهده کنید