چهارشنبه, ۲ خرداد, ۱۴۰۳ / 22 May, 2024
مجله ویستا

خوراک کرفس با سس


خوراک کرفس با سس

کره را در قابلمه ای مناسب، روی حرارت ملایم قرار دهید تا آب شود. سپس آرد را به آن اضافه کنید و کمی آن را تفت دهید.

مواد لازم:

کرفس خرد شده: ۴۵۰ گرم

جعفری: ۴۰گرم

آب گوشت: ۲ فنجان

کره: ۵۰گرم

زرده تخم مرغ: ۳ عدد

آب لیموترش: ۴ قاشق سوپخوری

آرد: یک قاشق سوپخوری

نمک و فلفل: به میزان لازم

طرز تهیه سس

کره را در قابلمه ای مناسب، روی حرارت ملایم قرار دهید تا آب شود. سپس آرد را به آن اضافه کنید و کمی آن را تفت دهید.

حرارت را کم و آب گوشت را به تدریج اضافه کنید. این سس را هم بزنید تا گلوله نشود. اجازه دهید سس کمی بجوشد و غلیظ شود. زرده های تخم مرغ را خوب هم بزنید و در حالی که سس کمی سرد شده است، به آن اضافه کنید. مراقب باشید که حرارت سس کم باشد تا تخم مرغ ها نبندد. سپس آب لیمو و ادویه و کمی جعفری را اضافه کنید و در حالی که روی حرارت ملایم گذاشته اید، آن را مرتب هم بزنید.

کرفس ها را خرد کنید و ساقه های نازک آن را برش های ۴ سانتی متری بزنید. بعد از شستن آن به همراه کمی آب و نمک روی حرارت بگذارید تا بجوشد و کمی نرم شود. سپس کرفس ها را در ظرفی بچینید و با سس و کمی جعفری تزئین کنید.