جمعه, ۲۸ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 17 May, 2024
مجله ویستا

اردو‌ر اسفناج با ژامبون


اردو‌ر اسفناج با ژامبون

▪ مواد لازم برای ۴ نفر
- ژامبون مرغ یا گوشت: ۱۲ تا ۱۵ ورق
- اسفناج پخته‌شده: حدود ۲ لیوان
- قارچ: ۳۰۰ گرم
- پیاز متوسط: یک‌عدد
- پودر پنیر پارمسان: ۲ قاشق غذا خوری
- خامه صبحانه: ۵۰گرم
- پنیر …

مواد لازم برای ۴ نفر

- ژامبون مرغ یا گوشت: ۱۲ تا ۱۵ ورق

- اسفناج پخته‌شده: حدود ۲ لیوان

- قارچ: ۳۰۰ گرم

- پیاز متوسط: یک‌عدد

- پودر پنیر پارمسان: ۲ قاشق غذا خوری

- خامه صبحانه: ۵۰گرم

- پنیر فیلا‌دلفیا یا پنیر مخصوص پیتزا: ۴ قاشق غذا خوری

- نمک و فلفل: به مقدار لازم

روش تهیه :

۱) ابتدا اسفناج‌ها را شسته، خرد کرده و می‌پزیم و طبق دستور ۲ لیوان اسفناج پخته شده آماده می‌کنیم، پیاز را نگینی خیلی ریز خرد کرده و با کمی کره و روغن مایع داخل یک ماهیتابه مناسب تفت می‌دهیم، وقتی پیازها بلوری شدند اسفناج را اضافه کرده و با پیاز خوب تفت می‌دهیم تا بوی خامی اسفناج گرفته شده و عطر خوش آن متصاعد شود.

۲) قارچ‌ها را نیز ریز خرد کرده به مخلوط اسفناج اضافه می‌کنیم و کمی تفت می‌دهیم تا قارچ‌ها نیز کمی پخته شوند. مواد را پس از این‌که آماده شد با نمک و فلفل مزه‌دار کرده و از روی حرارت برمی‌داریم.

۳) ورقه‌‌های ژامبون را که بهتر است مستطیل‌شکل باشند پهن کرده، یک‌طرف آنها از مواد قرار می‌دهیم و کمی پنیر پیتزا قرار داده و سپس لوله می‌کنیم.

۴) کف یک ‌سینی یا پیرکس را خامه صبحانه ریخته و روی آن فلفل سیاه و مقداری نمک‌ می‌پاشیم سپس رول‌های آماده‌شده را روی خامه چیده و روی تمامی آنها را با پودر پنیر پارمسان می‌پوشانیم.

۵) فر را از قبل با دمای ۱۸۰ سانتی‌گراد‌ گرم کرده و سینی را به مدت ۲۰ تا ۲۵ دقیقه روی پنجره وسط فر قرار می‌دهیم تا رول‌ها گرم شده و پنیر داخل آنها نیز ذوب شود.

۶) برای تزئین روی آنها می‌توانیم از مقداری سبزی خشک معطر مثل مرزه و پودر فلفل سیاه استفاده کنیم. این رول‌ها برای اردور و پذیرایی عصرانه خیلی مناسب هستند و اگر آنها را کمی تند درست کنیم خیلی خوش‌خوراک‌ترند.

مجله سیب سبز