چهارشنبه, ۱۹ دی, ۱۴۰۳ / 8 January, 2025
مجله ویستا

جا سی دی های سیمانی


اگر دوست دارید خانه ای آراسته و مرتب و منظم داشته باشید تنها پرداختن به نمای ظاهری خانه و دکوراسیونی که برای آن در نظر می گیرید شما را به هدف مطلوبتان نخواهد رساند. یکی از ملزومات …

اگر دوست دارید خانه ای آراسته و مرتب و منظم داشته باشید تنها پرداختن به نمای ظاهری خانه و دکوراسیونی که برای آن در نظر می گیرید شما را به هدف مطلوبتان نخواهد رساند. یکی از ملزومات خانه ای آراسته جای کافی برای نگهداری از وسایل مختلف اهل خانه است چرا که اگر امکان ساماندهی نگهداری مطلوب از وسایل شما در هر یک از قسمت های خانه وجود نداشته باشد به ناچار باید آنها را در گوشه ای از اتاق روی هم انبار کنید. این امر علاوه بر اینکه به نمای ظاهری خانه شما لطمه می زند امکان دسترسی آسان و به موقع به لوازم و وسایل مورد نیازتان را نیز از شما سلب می کند.

وجود جای کافی برای نگهداری و طبقه بندی لوازم و وسایل مختلف که در هر یک از بخش های خانه اعم از اتاق خواب، اتاق نشیمن، پذیرایی و غذاخوری، آشپزخانه، حمام و دستشویی، ورودی خانه و احتمالاً اتاق کار مورد نیاز هستند این امکان را به شما می دهد که به این وسایل به راحتی دسترسی داشته باشید. علاوه بر این از انباشته شدن دسته های کتاب، سی دی و حتی لباس بر روی میزها، تخت و در کنار اتاق پیشگیری می کند.

ممکن است فکر کنید در خانه های آپارتمانی که روز به روز کوچکتر می شوند چطور می توان جای کافی برای تمام وسایل اعضای خانواده یافت اما در حقیقت در کوچک ترین فضاها نیز می توان با کمی هوشمندی و ابتکار جای کافی برای این منظور پیدا کرد.

مشکلات مربوط به فضای نگهداری از وسایل به راحتی قابل حل هستند اما پیش از اینکه برای طراحی چنین فضاهایی در منزلتان اقدام کنید یک بار دیگر نگاهی واقع بینانه به وسایلی که در هر اتاق نگه می دارید بیندازید. همه ما در خانه وسایلی داریم که ماه ها و حتی سال هاست که از آنها استفاده نکرده ایم. اگر هر یک از وسایلی که نگه می دارید بیش از یک سال مورد استفاده قرار نگرفته اند بهتر است در ادامه این کار تجدیدنظر کنید. آنچه دیگر به کار شما نمی آید ممکن است نیاز شخص دیگری را برآورده کند و در هر حال نباید فضای محدود منزلتان را با اشیایی که بی استفاده هستند پر کنید.

بعضی از وسایلی که در خانه داریم نیز همواره در طول زمان بر تعدادشان افزوده می شود مانند کتاب ها یا سی دی ها، بنابراین برای نگهداری از چنین وسایلی باید جایی را در نظر بگیریم که قابل گسترش باشد.پس از بررسی مجدد وسایل تان و حذف آنچه واقعاً مورد نیاز نیست با دقت محیط اطرافتان و فضایی که در حال حاضر برای جا دادن لوازم مختلف در اختیار دارید بررسی کنید.

گاه با ایجاد تغییرات کوچکی در همان کمد موجود می توانید از فضای داخل آن بیشتر سود ببرید. به عنوان مثال پارتیشن بندی و ایجاد طبقات و کشوهای متعدد در داخل یک کمد به ما در بهره وری بهینه از فضای آن کمک می کند. بعد از بررسی کمدها به معماری اتاق توجه کنید و امکان نصب طبقات یا کابینت های دیواری و همچنین استفاده از فرورفتگی های احتمالی در دیوار را در نظر بگیرید.

در اتاق هایی که دارای فرورفتگی در دیوارهایشان هستند می توان این فضاها را به اشکال مختلف طبقه بندی و یا حتی محصور کرد و از آنها برای نگهداری یا به نمایش گذاشتن وسایل مختلف سود برد. با توجه به نوع دکوراسیون فضای موردنظرتان روشی کم هزینه و عملی را برای حل مشکل پیدا کنید. به عنوان مثال چیدن جعبه های مقوایی رنگین در اندازه های مختلف در گوشه ای از اتاق می تواند امکان نظم بخشیدن به وسایل خردوریز مختلفی را برای شما فراهم آورد.

آویزان کردن کیسه های پارچه ای لیفه ای و رنگی در ارتفاع یک متری در اتاق کودکان می تواند جای مناسبی برای اسباب بازی های مختلف و متعدد کودکان فراهم سازد. در حقیقت با دقت در فضا و امکانات موجود و به کار گرفتن قوه تخیل و ابتکارتان می توانید راه حل های جالب و منحصربه فردی برای این امر بیابید. این راه حل ها ممکن است حتی علاوه بر سر و سامان دادن به خرد و ریزهای یک اتاق از نظر بصری نیز باعث زیبایی و آراستگی آن شوند.

در تصویر یک جاسی دی سیمانی را ملاحظه می کنید که ضمن زیبایی ظاهری و نو بودن ایده آن از نظر کاربردی هم امکان افزایش فضا و وسعت بخشیدن به آن از طریق اضافه کردن بلوک ها در صورت نیاز وجود دارد. این بلوک ها با رنگ های شاد و زنده رنگ آمیزی شده اند و به صورت نامنظم و در دو ردیف بر روی هم چیده شده اند. با توجه به سبک دکوراسیون فضای مورد نظرتان ممکن است این بلوک های سیمانی را با یک ، دو یا چند رنگ مختلف رنگ بزنید. بلوک های سیمانی را با کلاف های چوبی ساده هم می توان جایگزین کرد. از تخیل تان الهام بگیرید و با نوآوری و ایده های تازه به محل زندگی تان جذابیت ببخشید.