پنجشنبه, ۱۳ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 2 May, 2024
کیک تولد، کیک فندقیِ صورتی!
مواد لازم:
آرد ۲۷۵ گرم
مارگارین ۲۰۰ گرم
شکر قهوهای ۵۰ گرم
شکر سفید ۱۷۵ گرم
تخم مرغ ۵ عدد
ماست چکیده ۱۰۰ گرم
آب گرم ۱۲۵ میلیلیتر (نصف پیمانه)
پودر فندق تست شده ۲۰۰ گرم
روغن مایع ۶۰ میلیلیتر
بیکینگ پودر ۲/۱ ۱ ق چ
وانیل یک ق چ
روش تهیه:
۱. ابتدا کره را که به دمای محیط رسیده با روغن مایع داخل کاسهای گود ریخته، شکر سفید، شکر قهوهای و وانیل را به آن اضافه میکنیم و با همزن برقی خوب هم میزنیم تا پف کند.
۲. تخممرغها را یکی یکی اضافه میکنیم و در حد مخلوط شدن با همزن برقی هم میزنیم. ماست را نیز بههمین سبک مخلوط میکنیم.
۳. آب گرم را همراه آرد الکشده و بیکینگ پودر به مواد اضافه کرده، با لیسک مخلوط میکنیم. پودرفندق تست شده را نیز افزوده و در مرحله آخر خیلی کم مواد را با همزن برقی هم میزنیم تا صاف و یکدست شوند.
۴. تمامی مواد را داخل قالبی گرد به قطر ۳۰ سانتیمتر ریخته و به مدت حدودا یک ساعت روی پنجره وسط فر که از قبل با دمای ۱۸۰درجه سانتیگراد گرم کردهایم قرار میدهیم.
۵. برای تزئین کیک از هر کرم یا خامهای که باب سلیقه است استفاده میکنیم. من روی کیک را در این عکس با خمیر فونرانت و گیپور خوراکی تزئین کردهام.