دوشنبه, ۲۲ بهمن, ۱۴۰۳ / 10 February, 2025
کیک تولد، کیک فندقیِ صورتی!
مواد لازم:
آرد ۲۷۵ گرم
مارگارین ۲۰۰ گرم
شکر قهوهای ۵۰ گرم
شکر سفید ۱۷۵ گرم
تخم مرغ ۵ عدد
ماست چکیده ۱۰۰ گرم
آب گرم ۱۲۵ میلیلیتر (نصف پیمانه)
پودر فندق تست شده ۲۰۰ گرم
روغن مایع ۶۰ میلیلیتر
بیکینگ پودر ۲/۱ ۱ ق چ
وانیل یک ق چ
روش تهیه:
۱. ابتدا کره را که به دمای محیط رسیده با روغن مایع داخل کاسهای گود ریخته، شکر سفید، شکر قهوهای و وانیل را به آن اضافه میکنیم و با همزن برقی خوب هم میزنیم تا پف کند.
۲. تخممرغها را یکی یکی اضافه میکنیم و در حد مخلوط شدن با همزن برقی هم میزنیم. ماست را نیز بههمین سبک مخلوط میکنیم.
۳. آب گرم را همراه آرد الکشده و بیکینگ پودر به مواد اضافه کرده، با لیسک مخلوط میکنیم. پودرفندق تست شده را نیز افزوده و در مرحله آخر خیلی کم مواد را با همزن برقی هم میزنیم تا صاف و یکدست شوند.
۴. تمامی مواد را داخل قالبی گرد به قطر ۳۰ سانتیمتر ریخته و به مدت حدودا یک ساعت روی پنجره وسط فر که از قبل با دمای ۱۸۰درجه سانتیگراد گرم کردهایم قرار میدهیم.
۵. برای تزئین کیک از هر کرم یا خامهای که باب سلیقه است استفاده میکنیم. من روی کیک را در این عکس با خمیر فونرانت و گیپور خوراکی تزئین کردهام.
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست