چهارشنبه, ۱۹ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 8 May, 2024
مجله ویستا

پیتزای مکزیکی


پیتزای مکزیکی

● مواد لازم:
▪ یک قاشق سوپخوری روغن مایع،
▪ یک عدد پیاز متوسط خرد شده،
▪ نیم کیلو گوشت چرخ کرده،
▪ یک دوم پیمانه سس گوجه فرنگی،
▪ یک قاشق سوپخوری آویشن تازه یا یک قاشق چایخوری …

مواد لازم:

یک قاشق سوپخوری روغن مایع،

یک عدد پیاز متوسط خرد شده،

نیم کیلو گوشت چرخ کرده،

یک دوم پیمانه سس گوجه فرنگی،

یک قاشق سوپخوری آویشن تازه یا یک قاشق چایخوری پودر ارگانو،

۳۰۰ گرم کنسرو ذرت، نصف پیمانه آب،

۳۰۰ گرم لوبیا قرمز پخته،

۲ عدد خمیر پیتزای آماده گرد به قطر ۲۲ سانتی متر،

یک عدد پیاز قرمز متوسط خلال شده برای روی پیتزا،

یک پیمانه پنیر پیتزای رنده شده (۱۲۵ گرم)،

کمی جعفری،

چند عدد گوجه فرنگی ریز گیلاسی و کمی ماست چکیده برای روی پیتزا (در صورت تمایل).

طرز تهیه

روغن را در تابه ای داغ کنید. پیاز را تفت دهید تا طلایی شود و گوشت را اضافه کنید و خوب سرخ کنید. سس گوجه فرنگی و پودر ارگانو یا برگ آویشن و آب را اضافه کنید و بگذارید بجوشد تا آب آن تبخیر شود. ذرت و لوبیا را اضافه کرده مخلوط کنید. این مخلوط را روی خمیرهای پیتزا که در سینی فر چرب شده قرار داده اید بریزید. پنیر را همراه با خلال پیاز قرمز روی پیتزاها بریزید. این پیتزا با مقدار کمی پنیر تهیه شده است اما شما می توانید در صورت تمایل از مقدار بیشتری پنیر استفاده کنید. پیتزاها را به مدت حدود ۱۵ تا ۲۰ دقیقه در فر داغ بپزید و پس از پخت خمیر از فر خارج کرده در صورت تمایل با ماست چکیده، جعفری و گوجه فرنگی سرو نمایید.