پنجشنبه, ۲۷ دی, ۱۴۰۳ / 16 January, 2025
مجله ویستا

آشپزی با سبزیجات باقیمانده


آشپزی با سبزیجات باقیمانده

لفظ «باقیمانده غذا» به غذاهای پخته‌ای گفته می‌شود که پس از گذشت دو ساعت و پس از صرف غذا باقی می‌مانند.
این غذاها پس از نگهداری در یخچال و فریزر قابل مصرف هستند. اگرچه احتمال مسمومیت …

لفظ «باقیمانده غذا» به غذاهای پخته‌ای گفته می‌شود که پس از گذشت دو ساعت و پس از صرف غذا باقی می‌مانند.

این غذاها پس از نگهداری در یخچال و فریزر قابل مصرف هستند. اگرچه احتمال مسمومیت غذایی نیز با گذشت زمان افزایش پیدا می‌کند.

از این‌رو علاوه بر توجه به نحوه نگهداری از باقیمانده غذاها استفاده سریع از آنها نیز حائز اهمیت است. یکی از روش‌های استفاده از باقیمانده غذاها، به‌کار بردن آنها در تهیه غذاهای دیگر است.

در این بخش به شما آموزش داده می‌شود تا با استفاده از باقیمانده غذاها و با ایجاد کمی تغییر و افزودن برخی موادغذایی، غذاهای دیگری تهیه کرده و آنها را مورد استفاده قرار دهید.

در این دستورات غذایی سبزیجات پخته، بخارپز شده و یا حتی سرخ شده مورد استفاده قرار می‌گیرند.

سوپ سبزیجات

مقداری پیاز و هویج را خرد کرده و آنها را همراه با کمی روغن زیتون در قابلمه سرخ کنید.

سپس کمی سیر خرد شده به آن افزوده و آب یا آب مرغ را به آن اضافه کنید و بگذارید تا برای مدت ۲۰ دقیقه بپزد.

حال سبزیجات باقیمانده را همراه مقداری رشته فرنگی و ذرت فریز شده به آن اضافه کنید و بگذارید تا رشته فرنگی‌ها نیز پخته و سوپ جا بیفتد.

ماکارونی با سبزیجات

مقداری سیر به سبزیجات اضافه کرده و آنها را به‌عنوان سس ماکارونی مورد استفاده قرار دهید.

کوکوی سبزیجات

سبزیجات را درون ماهیتابه ریخته و روی آن تخم مرغ بشکنید. در ظرف را گذاشته و بگذارید تا تخم مرغ‌ها پخته شوند.