سه شنبه, ۹ بهمن, ۱۴۰۳ / 28 January, 2025
مجله ویستا

نان زنگباری


نان زنگباری

● مواد لازم:
▪ آرد - ۳ لیوان .
▪ شکر - نصف لیوان .
▪ خمیرمایه خشک - ۳ قاشق غذاخوری .
▪ پودر دارچین - نصف قاشق چای خوری.
▪ شیر - یک لیوان .
▪ آب ولرم - یک سوم لیوان .
▪ روغن سرخ کردنی - به مقدار لازم .
● …

مواد لازم:

آرد - ۳ لیوان .

شکر - نصف لیوان .

خمیرمایه خشک - ۳ قاشق غذاخوری .

پودر دارچین - نصف قاشق چای خوری.

شیر - یک لیوان .

آب ولرم - یک سوم لیوان .

روغن سرخ کردنی - به مقدار لازم .

طرز تهیه:

خمیرمایه را با آب ولرم و کمی شکر مخلوط کنید و بگذارید ور بیاید. آرد، دارچین و شکر را با هم مخلوط کنید و وسط آن را گود کنید. در این گودی خمیرمایه آماده را بریزید و با هم مخلوط کنید. در این مرحله شیر را کم کم به مواد اضافه کنید تا مواد به شکل خمیر در بیاید. در صورت چسبندگی کمی آرد به مواد اضافه کنید. روی خمیر به دست آمده را با پارچه بپوشانید و بگذارید حجم خمیر ۲ برابر شود. خمیر را به ۵ قسمت مساوی تقسیم کنید و هر قسمت را با وردنه باز کنید. خمیر باید نه خیلی ضخیم و نه خیلی نازک باشد. پس از باز کردن ، خمیر را به چهار قسمت تقسیم کنید. وقتی روغن داغ شد، با در نظر گرفتن اندازه ماهیتابه برش های خمیر را در آن قرار دهید. چند ثانیه پس از قرار دادن، خمیر مانند بادکنک روی روغن شناور خواهد شد. در این مرحله بلافاصله خمیر را بر گردانید تا طرف دیگر نیز طلایی رنگ شود. بقیه خمیر را نیز به این صورت سرخ کنید. سعی کنید نان ها را بیش از حد سرخ نکنید. می توانید نان را با چای به عنوان عصرانه میل کنید.