سه شنبه, ۹ بهمن, ۱۴۰۳ / 28 January, 2025
نان زنگباری
مواد لازم:
آرد - ۳ لیوان .
شکر - نصف لیوان .
خمیرمایه خشک - ۳ قاشق غذاخوری .
پودر دارچین - نصف قاشق چای خوری.
شیر - یک لیوان .
آب ولرم - یک سوم لیوان .
روغن سرخ کردنی - به مقدار لازم .
طرز تهیه:
خمیرمایه را با آب ولرم و کمی شکر مخلوط کنید و بگذارید ور بیاید. آرد، دارچین و شکر را با هم مخلوط کنید و وسط آن را گود کنید. در این گودی خمیرمایه آماده را بریزید و با هم مخلوط کنید. در این مرحله شیر را کم کم به مواد اضافه کنید تا مواد به شکل خمیر در بیاید. در صورت چسبندگی کمی آرد به مواد اضافه کنید. روی خمیر به دست آمده را با پارچه بپوشانید و بگذارید حجم خمیر ۲ برابر شود. خمیر را به ۵ قسمت مساوی تقسیم کنید و هر قسمت را با وردنه باز کنید. خمیر باید نه خیلی ضخیم و نه خیلی نازک باشد. پس از باز کردن ، خمیر را به چهار قسمت تقسیم کنید. وقتی روغن داغ شد، با در نظر گرفتن اندازه ماهیتابه برش های خمیر را در آن قرار دهید. چند ثانیه پس از قرار دادن، خمیر مانند بادکنک روی روغن شناور خواهد شد. در این مرحله بلافاصله خمیر را بر گردانید تا طرف دیگر نیز طلایی رنگ شود. بقیه خمیر را نیز به این صورت سرخ کنید. سعی کنید نان ها را بیش از حد سرخ نکنید. می توانید نان را با چای به عنوان عصرانه میل کنید.
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست