جمعه, ۸ تیر, ۱۴۰۳ / 28 June, 2024
«باسلوق ژلهای» دسری برای پذیرایی از مهمان ها
اگرچه باسلوق یکی از شیرینی هایی است که خیلی زیاد مصرف نمی شود اما خیلی ها آن را دوست دارند. برای همین طرز تهیه باسلوق خانگی را به شما آموزش داده ایم.
مواد لازم:
ژله موردنظر: یک بسته لیمو یا پرتقال
شکر: یک پیمانه
نشاسته: نصف پیمانه
آب سرد: یکدوم پیمانه
گلاب: یکدوم پیمانه
آرد نشاسته و پودرقند: به میزان لازم برای غلتاندن
روش تهیه:
۱. ابتدا نشاسته را با آب حل کنید؛ سپس شکر و بقیه مواد را اضافه کرده، روی حرارت قرار دهید و به آرامی هم بزنید تا سفت شود و بجوشد. در این مرحله داخل ظرف مناسب یک کیسه فریزر یا سلفون بیندازید، مواد آماده شده را در ظرف بریزید و در یخچال به مدت ۶ تا ۷ ساعت قرار دهید.
۲. حالا ظرف را از یخچال درآورده با چاقو برشهای دلخواه بزنید و در آرد نشاسته و پودرقند یا پودرنارگیل بغلتانید و در ظرف بچینید.
نکته:
شما میتوانید به دلخواه از انواع اسانس ها و رنگها در داخل این دسر استفاده کنید یا به جای پودرقند آی سینگ شوگر مصرف کنید.
انتخابات ریاست جمهوری انتخابات رهبر انقلاب ایران انتخابات ریاست جمهوری چهاردهم علیرضا زاکانی انتخابات ریاست جمهوری 1403 مسعود پزشکیان سعید جلیلی قالیباف پزشکیان انتخابات ریاست جمهوری ۱۴۰۳
هواشناسی زلزله سیل بارش باران قوه قضاییه تهران سوادکوه قتل فضای مجازی سیلاب سازمان هواشناسی
قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو حقوق بازنشستگان دولت سیزدهم بازنشستگان نهضت ملی مسکن مسکن خودرو دلار
تلویزیون جوکر احسان علیخانی سینمای ایران رسانه ملی شهید خدمت سریال سینما تئاتر
ماهواره دانش بنیان
رژیم صهیونیستی آمریکا دونالد ترامپ روسیه غزه جنگ غزه فلسطین بولیوی چین اوکراین ترکیه اتحادیه اروپا
فوتبال پرسپولیس استقلال یورو 2024 تیم ملی فوتبال ایران باشگاه پرسپولیس لیگ برتر عبدالکریم حسن کریستیانو رونالدو جام ملت های اروپا جواد نکونام لیگ برتر ایران
نمایشگاه الکامپ همراه اول عیسی زارع پور وزیر ارتباطات هوش مصنوعی فناوری ایلان ماسک
آلزایمر دیابت کاهش وزن سرطان زوال عقل سلامت روده