سه شنبه, ۱۱ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 30 April, 2024
مجله ویستا

گراتین تره فرنگی


گراتین تره فرنگی

● مواد لازم:
▪ تره فرنگی: ۱۲عدد
▪ آویشن تازه خرد شده: یک بسته کوچک
▪ آب: ۱۰۰ میلی لیتر
▪ شیر: ۵۰۰میلی لیتر
▪ برگ بو: ۲عدد
▪ کره: ۴۰گرم
▪ روغن زیتون: به مقدار کافی
▪ آرد: ۵۰گرم
▪ پنیر پارمیزان …

مواد لازم:

تره فرنگی:

۱۲عدد

آویشن تازه خرد شده:

یک بسته کوچک

آب:

۱۰۰ میلی لیتر

شیر:

۵۰۰میلی لیتر

برگ بو:

۲عدد

کره:

۴۰گرم

روغن زیتون:

به مقدار کافی

آرد:

۵۰گرم

پنیر پارمیزان رنده شده:

۵۰۰گرم

جوز هندی رنده شده:

نصف قاشق مرباخوری

خرده نان:

۷۵گرم

طرز تهیه:

فر را روی ۱۸۰درجه سانتی گراد تنظیم کنید.

انتهای تره فرنگی را ببرید و لایه های بیرونی آن را دربیاورید. آن ها را طولی برش بزنید و تمام لایه ها را با آب بشویید.

تره فرنگی ها را خرد کنید. در ماهیتابه بزرگی مقدار کافی روغن زیتون بریزید، پس از داغ شدن، تره ها و آویشن را به روغن اضافه کنید و بگذارید به مدت ۳۰دقیقه بپزد تا این که تره ها نرم شود. در این مرحله آب و ۵ گرم کره به مواد اضافه کنید و پخت را ادامه دهید تا آب آن تبخیر شود.

مواد را در یک ظرف پیرکس بریزید.

شیر را با برگ بو حرارت دهید اما نگذارید جوش بیاید.

در ماهیتابه دیگری، باقی مانده کره و یک قاشق غذاخوری روغن زیتون را روی حرارت کم قرار دهید تا کره آب شود. آرد را به مدت ۵دقیقه در آن تفت دهید تا نرم شود. برگ بو را از داخل شیر بردارید و شیر را کم کم به آرد اضافه کنید و هم بزنید تا سس غلیظ شود، از روی حرارت بردارید و سه چهارم پنیر و جوز هندی را اضافه کنید و روی تره فرنگی داخل ظرف پیرکس بریزید.

در ظرف دیگری، خرده نان و باقی مانده پنیر را مخلوط کنید و روی تره فرنگی بریزید و بگذارید به مدت ۴۵دقیقه بپزد تا روی آن طلایی و سس آن شروع به جوشیدن کند.

پس از کمی خنک شدن صرف کنید.

ارزش غذایی هر ۱۲۴ گرم تره فرنگی

کالری:

۳۸

چربی کلی:

۰.۲۵گرم

سدیم:

۱۲.۴ میلی گرم

پتاسیم:

۱۰۷.۸۸ میلی گرم

کربوهیدرات کلی:

۹.۴۵گرم

فیبر رژیمی:

۱.۲۴گرم

آهن:

۱.۳۶میلی گرم.



همچنین مشاهده کنید