یکشنبه, ۱۶ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 5 May, 2024
مجله ویستا

مافین عسل و هویج


مافین عسل و هویج

آرد، شکر، هویج، بکینگ پودر و نمک را در کاسه بزرگی هم بزنید.

زمان تهیه - ۴۵دقیقه مواد لازم برای ۱۲عدد:

آرد - ۲پیمانه

شکر - نصف پیمانه

هویج رنده شده - ۲عدد متوسط

بکینگ پودر - ۲قاشق مرباخوری

نمک - یک هشتم قاشق چای خوری

کره آب شده - نصف پیمانه

شیر - سه چهارم پیمانه

تخم مرغ کمی زده شده - ۲عدد

وانیل - کمی

روی مافین:

عسل - یک چهارم پیمانه

کره - ۲قاشق غذاخوری

طرز تهیه:

فر را روی ۱۷۰درجه تنظیم کنید.

آرد، شکر، هویج، بکینگ پودر و نمک را در کاسه بزرگی هم بزنید.

نصف پیمانه کره، شیر، تخم مرغ ها و وانیل را با هم مخلوط کنید.

مواد را در ۱۲عدد قالب مافین حاوی کاغذ بریزید و به مدت ۲۵ تا ۳۰دقیقه در فر بگذارید.

عسل و ۲قاشق غذاخوری کره را در ظرف روی حرارت کم ذوب کنید و در حالی که مافین ها ولرم است، رویه آن ها را در مخلوط کره و عسل فرو ببرید.

خواص هویج:

هویج مانع از بروز عفونت می شود. می توان هویج را به شکل رنده شده، خام، آب پز یا له شده روی بریدگی ها قرار داد.

ارزش غذایی هر یک عدد مافین:

کالری ۲۴۰

چربی ۱۱گرم

کلسترول ۶۰میلی گرم

سدیم ۳۷۰میلی گرم

کربوهیدرات ۳۲گرم

فیبر غذایی یک گرم

پروتئین ۴گرم