سه شنبه, ۱ خرداد, ۱۴۰۳ / 21 May, 2024
مجله ویستا

کوفته سریع و خوشمزه


کوفته سریع و خوشمزه

● مواد لازم:
▪ گوشت=۲۵۰ گرم
▪ جعفری ساطوری=۲۰۰ گرم
▪ برنج نیم پز=یک استکان
▪ پیاز سرخ شده=۳ قاشق غذاخوری
▪ رب گوجه فرنگی=یک قاشق غذاخوری
▪ گوجه فرنگی=۳ عدد
▪ فلفل دلمه=۲عدد
▪ نمک و …

مواد لازم:

گوشت=۲۵۰ گرم

جعفری ساطوری=۲۰۰ گرم

برنج نیم پز=یک استکان

پیاز سرخ شده=۳ قاشق غذاخوری

رب گوجه فرنگی=یک قاشق غذاخوری

گوجه فرنگی=۳ عدد

فلفل دلمه=۲عدد

نمک و فلفل و ادویه و زردچوبه=به میزان لازم

تخم مرغ=یکعدد

آبلیمو =یک قاشق غذاخوری

شکر=یک قاشق چایخوری

طرز تهیه:

گوشت رابا دو قاشق از پیاز سرخ شده و ادویه و زردچوبه و فلفل کاملاً ورز دهید سپس سبزی و برنج و تخم مرغ را بیفزائید و باز ورز دهید تا حالت چسبندگی پیدا کند.

سپس از این مایه به اندازه یک تخم مرغ بردارید ودر روغن داغ سرخ کنید و برگردانید تا همه طرفشان سرخ شود.

سپس در روغن باقیمانده رب را تفت داده و فلفل و نمک و شکر و آبلیمو وسپس پیاز سرخ شده و یک لیوان آب را بیفزائید و بگذارید بجوش بیاید.

فلفل دلمه و گوجه فرنگی ها را حلقه حلقه کرده و کف یک قابلمه بزرگ یک ردیف از هر کدام بچینید سپس روی آنها کوفته های سرخ شده را فقط در یک ردیف بچینید و یک ردیف دیگر از گوجه فرنگی و فلفل دلمه ای روی کوفته ها بچینید. بعد نصف سس را - که جوش باید باشد تا کوفته ها وا نروند - رویشان بریزید.

بعد از یکربع بقیه سس را روی کو فته ها بریزید و تقریباً بعد از یکربع دیگر، وقتی کوفته ۴ تا ۵ قاشق غذاخوری آب داشت غذا حاضر است.

کوفته ها را در یک ظرف تخت بچینید و آبش را بهمراه گوجه فرنگی و فلفل های پخته مانند سس روی آن بدهید.

این کوفته علاوه بر اینکه بسیار لذیذ است و خیلی سریع آماده میشود چون لپه ندارد خیلی سبک است و برای بچه ها و افراد دارای ناراحتی معده نیز مناسب است.