یکشنبه, ۳۰ دی, ۱۴۰۳ / 19 January, 2025
مجله ویستا

اردور خیار با پنیر خامه ای


● مواد لازم برای ۵-۴ نفر:
▪ ۱۲۵ گرم پنیر خامه ای پاستوریزه
▪ ۱ قاشق غذاخوری خامه ی پاستوریزه
▪ ۱ قاشق غذاخوری آب لیمو
▪ ۱ قاشق غذاخوری ریحان تازه ی خرد شده
▪ ۱ قاشق غذاخوری جعفری …

مواد لازم برای ۵-۴ نفر:

۱۲۵ گرم پنیر خامه ای پاستوریزه

۱ قاشق غذاخوری خامه ی پاستوریزه

۱ قاشق غذاخوری آب لیمو

۱ قاشق غذاخوری ریحان تازه ی خرد شده

۱ قاشق غذاخوری جعفری تازه ی خرد شده

۱ قاشق غذاخوری نعنای تازه خرد شده

۱ قاشق غذاخوری پیازچه ی خرد شده

۲ عدد بزرگ خیار

به مقدار لازم نمک و فلفل

مقداری برای تزیین برگ نعنای تازه

۱ عدد کوچک برای تزیین گوجه فرنگی یا فلفل دلمه ای قرمز

مقداری برای تزیین برگ کاهو

روش تهیه :

پنیر خامه ای، خامه، آب لیمو و همه ی سبزیجات (ریحان، جعفری، نعنا و پیازچه) را با هم در کاسه ای مخلوط کنید. به مقدار کافی نمک و فلفل به آنها اضافه کنید.

خیار را به صورت ورقه ای (ضخامت نیم سانتی) برش دهید. روی هر یک از ورقه های خیار از مخلوط آماده شده ی فوق بریزید و روی آن را با برگ نعنا و گوجه فرنگی یا فلفل دلمه ای قرمز تزیین کنید. در ظرف مناسبی برگ های کاهو را قرار دهید و خیارها را روی آن بچینید و سرو نمایید.