دوشنبه, ۲۴ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 13 May, 2024
مجله ویستا

ترافیل


ترافیل

● مواد لازم
▪ پرتقال: ۳ عدد
▪ کیک اسفنجی: ۱۰۰ گرم
▪ لیمو: یک عدد
▪ وانیل یا شکر: یک قاشق چای‌خوری
▪ تمشک یا هر میوه فصل: یک سبد
▪ شیر: ۱۰۰ میلی‌لیتر
▪ خاک قند: ۲ قاشق غذاخوری
▪ شکلات تلخ: …

مواد لازم

پرتقال:

۳ عدد

کیک اسفنجی:

۱۰۰ گرم

لیمو:

یک عدد

وانیل یا شکر:

یک قاشق چای‌خوری

تمشک یا هر میوه فصل:

یک سبد

شیر:

۱۰۰ میلی‌لیتر

خاک قند:

۲ قاشق غذاخوری

شکلات تلخ:

۱۰۰ گرم

آب ۳ عدد پرتقال را بگیرید و در درون ظرف گودی بریزید. کل ظرف را با لایه خمیر اسفنجی بپوشانید. خاک قند را به طور جداگانه درون کاسه همراه با شیر ریخته و هم بزنید درآخر پوست لیمو را رنده کرده و آب نصف لیمو را بگیرید وانیل را به آن اضافه کنید و با همزن آن را به خوبی هم بزنید. این مخلوط را روی کل آن پخش کنید و بعد، روی آن تمشک بریزید و با خرده‌های ریز شکلات سیاه سراسر ترایفل خود را بپوشانید و بعد آن را داخل یخچال قرار دهید. بعد از صرف شام وقت آن رسیده تا دسر را از یخچال دربیاورید. مقداری شکر را روی آن الک کرده و بعد دسر آماده است.