پنجشنبه, ۱۳ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 2 May, 2024
مجله ویستا

دلمه سیب‌زمینی


دلمه سیب‌زمینی

همه ما اسم دلمه برگ، پیاز، بادمجان و حتی گوجه‌فرنگی را شنیده‌ایم و یا شاید خورده باشیم یا حتی پخته باشیم اما امروز در ستون آشپزبانو، طرز تهیه دلمه سیب‌زمینی را به‌شما آموزش …

همه ما اسم دلمه برگ، پیاز، بادمجان و حتی گوجه‌فرنگی را شنیده‌ایم و یا شاید خورده باشیم یا حتی پخته باشیم اما امروز در ستون آشپزبانو، طرز تهیه دلمه سیب‌زمینی را به‌شما آموزش می‌دهیم.

دلمه‌ای که کمتر دیده‌اید و کمتر شنیده‌اید و شاید اصلاً نپخته باشید.

مواد لازم:

سیب‌زمینی پوست‌کنده ۵۰۰ گرم،

گوشت چرخ‌کرده ۲۵۰ گرم،

پیاز متوسط ۲ عدد،

روغن مایع ۴ قاشق سوپ‌خوری،

تخم‌مرغ آب‌پز ۳ عدد،

جعفری خرد‌کرده ۳ قاشق سوپ‌خوری،

رب گوجه‌فرنگی یک قاشق سوپ‌خوری،

کره ۱۵۰ گرم،

نمک و فلفل به اندازه کافی

طرز تهیه:

پیاز را خرد کرده و در داخل روغن سرخ می‌کنیم. گوشت چرخ‌کرده را با پیاز مخلوط می‌کنیم و می‌گذاریم تا روی حرارت آب پیاز و گوشت کشیده شود و گوشت تفت داده شود، سپس رب گوجه‌فرنگی را در یک لیوان آب حل کرده، نمک و فلفل را اضافه می‌کنیم و آن را روی گوشت و پیاز می‌ریزیم و بعد از دو جوش، تخم‌مرغ‌های پخته‌شده را داخل آب رنده می‌کنیم.جعفری‌های خرد‌شده را نیز اضافه می‌کنیم و بعد از چند ثانیه مواد را از روی حرارت برمی‌داریم. داخل سیب‌زمینی‌ها را خالی می‌کنیم، به‌طوری که ته آن آسیب نبیند و سوراخ نشود، سپس سیب‌زمینی‌ها را در کره مایع می‌غلطانیم و داخل آنها را با مواد آماده‌شده پر می‌کنیم و در ظرفی می‌چینیم و ۲ قاشق کره و نصف لیوان آب نیز اضافه می‌کنیم و می‌گذاریم تا بپزد. می‌توان سیب‌زمینی‌ها را داخل دو ظرف نسوز چید و در فر گذاشت و در درجه حرارت ۳۵۰ درجه فارنهایت و یا در کیک‌پزهای خانگی پخت.