چهارشنبه, ۲۷ تیر, ۱۴۰۳ / 17 July, 2024
مجله ویستا

یک شـبه سرآشپز ماهری شوید


یک شـبه سرآشپز ماهری شوید

بهترین و ساده‌ترین کار برای ترد شدن گوشت قرمز خیس کردن آن در مخلوطی از روغن زیتون خوراکی و سرکه است. ۲ ساعت برای این کار کافی است.
بعد از تهیه پیاز داغ یا پیاز رنده شده برای طبخ …

بهترین و ساده‌ترین کار برای ترد شدن گوشت قرمز خیس کردن آن در مخلوطی از روغن زیتون خوراکی و سرکه است. ۲ ساعت برای این کار کافی است.

بعد از تهیه پیاز داغ یا پیاز رنده شده برای طبخ غذا می‌توانید با کمک دانه‌های قهوه بوی بد پیاز را از دست‌های‌تان پاک کنید.

بسیاری از آشپزها معتقدند که پاشیدن مقداری نمک روی پوست تخم‌مرغ می‌تواند در استحکام آن کمک کرده و مانع از شکنندگی پوست تخم مرغ شود.

قرار دادن یک سیب درختی سالم درون سبد سیب‌زمینی مانع از جوانه زدن سیب‌زمینی‌ها خواهد شد.

اگر ظروف نقره‌ای دارید و دوست دارید بعد از مدت‌ها از آن‌ها استفاده کنید با کمک مقدار کمی خمیردندان و ماساژ سطح آن با کمک یک پارچه کتان ظروف‌تان را تمیز و براق کنید.

برای تازه ماندن اسفناج و کرفس درون یخچال کافی است یک دستمال نخی تمیز را مرطوب کرده و آن را دور سبزی‌های تازه‌تان بپیچید.

اگر سوپ یا خوراکی تهیه کردید که احساس می‌کنید روغن آن زیاد است با انداختن یک قطعه یخ و جمع شدن چربی‌ها به دور یخ به راحتی آن‌ها را از درون غذا خارج کنید.

بهترین راه‌حل برای پیشگیری از سیاهی و نرم شدن موزها جدا نگه داشتن آن‌ها از یکدیگر است. بهتر است موزها را با فاصله یا در کیسه‌های جداگانه در یخچال نگهداری کنید.

درصورتی که از تازه بودن تخم مرغ اطمینان ندارید، آن را درون یک کاسه آب قرار دهید اگر تخم مرغ روی آب ماند به این معناست که چندان تازه نیست.

ایده آل

باز نشر اختصاصی: مجله اینترنتی Bartarinha.ir