سه شنبه, ۹ بهمن, ۱۴۰۳ / 28 January, 2025
مجله ویستا

کیک میوه ای سریع و راحت


کیک میوه ای سریع و راحت

● مواد لازم
▪ تخم مرغ : سه عدد
▪ آرد سفید: دو لیوان
▪ روغن مایع: نصف لیوان
▪ آب میوه : یک سوم لیوان
▪ شیر: دو سوم لیوان
▪ شکر : یک لیوان سر پر
▪ هل و وانیل: نصف قاشق چایخوری از هر کدام
▪ بیکینگ …

مواد لازم

تخم مرغ :

سه عدد

آرد سفید:

دو لیوان

روغن مایع:

نصف لیوان

آب میوه :

یک سوم لیوان

شیر:

دو سوم لیوان

شکر :

یک لیوان سر پر

هل و وانیل:

نصف قاشق چایخوری از هر کدام

بیکینگ پودر :

یک پنجم قاشق مربا خوری

جوهر جوش:

یک چهارم قاشق چایخوری

در صورت تمایل سیب یا موز یا گردوی خورد شده :

به میزان لازم

طرز تهیه

ابتدا تخم مرغ ها را به همراه هل و وانیل به مدت ۵ دقیقه خوب با مخلوط کن برقی بزنید سپس یک لیوان شکر را به آن اضافه کرده وهمچنان۵ دقیقه ی دیگر این مخلوط را خوب با هم بزنید ،از این مرحله به بعد مخلوط کن برقی را کنار گذاشته و از هم زن دستی استفاده کنید واول به آرامی روغن را وسپس آب میوه ی مورد نظرتان را که می تواند آب پرتقال یا نارنگی یا سیب ویا هر میوه ی دیگری باشد وپس از آن شیر را به آنها اضافه کرده وبا حرکتی دورانی وآرام با هم مخلوط کنید .دو لیوان آردی که بیکینگ پودر و جوهر جوش را داخل آنها ریخته اید آرام آرام با این مواد مخلوط کنید و به هم بزنید به طوری که مواد کاملا یک دست شوند .

میوه ی مورد نظر و گردوهای خورد شده را داخل مواد ریخته و درون ظرفی که از قبل ته واطراف آن را با کمی روغن جامد چرب کرده اید بریزید وداخل فری که آن هم از قبل روشن بوده وکاملا گرم است باپایین ترین درجه حرارت به مدت نیم الی سه ربع ساعت قرار دهیدو پس از پختن بگذارید کاملا سرد شده ومیل نمایید .

این کیک برای تغذیه ی بچه ها در مدرسه بسیار مفیداست ومی توانید آن رادر قالبهای کوچک کیک یزدی هم درست کنید.