یکشنبه, ۲۷ خرداد, ۱۴۰۳ / 16 June, 2024
مجله ویستا
پاناکوتای اکسپرسو
مواد لازم:
قهوه تلخ:
۲۰۰میلی لیتر
پودر ژلاتین:
۱۱گرم
خامه غلیظ:
۳۵۰میلی لیتر
شیر:
۱۵۰میلی لیتر
خاک قند:
۵۰گرم
وانیل:
کمی
قهوه برای تزئین
مواد لازم برای شربت قهوه:
قهوه اکسپرسو:
۱۵۰میلی لیتر
خاک قند:
۵۵گرم
طرز تهیه:
قهوه در حال جوش را با پودر ژلاتین مخلوط کنید تا حل شود. خامه، شیر، خاک قند و وانیل را باهم مخلوط کنید به آرامی حرارت دهید، تا به جوش بیاید، از روی حرارت بردارید به مخلوط قهوه اضافه کنید، هم بزنید و کنار بگذارید تا خنک شود.
مخلوط را در ۴ظرف یک نفره بریزید و به مدت ۶ساعت در یخچال قرار دهید تا خود را بگیرد.
نیم ساعت قبل از سرو شربت را تهیه کنید.
برای تهیه شربت قهوه اکسپرسو و خاک قند را روی حرارت ملایم قرار دهید و بگذارید بماند تا غلیظ شود.
برای جداکردن پاناکوتا، با استفاده از چاقو کناره پاناکوتا را از ظرف جدا کنید و برای ۲ثانیه در ظرفی حاوی آب جوش قرار دهید و ظرف را برگردانید.
روی پاناکوتا شربت بریزید و با دانه های قهوه تزئین کنید.
انتخابات ریاست جمهوری انتخابات انتخابات ریاست جمهوری 1403 مسعود پزشکیان ایران سعید جلیلی انتخابات ریاست جمهوری چهاردهم قالیباف حمید نوری علیرضا زاکانی محمدباقر قالیباف پزشکیان
تهران هواشناسی شهرداری تهران سیل وزارت بهداشت قتل جاده چالوس آموزش و پرورش سازمان هواشناسی سیلاب چالوس سلامت
قیمت دلار دولت سیزدهم قیمت طلا خودرو همستر کامبت قیمت خودرو ایران خودرو بورس قیمت سکه یارانه مسکن چین
روز عرفه تلویزیون کربلا رسانه ملی موسیقی سینمای ایران دفاع مقدس سینما بازیگر سریال جواد عزتی تئاتر
وزارت علوم فناوری ایکس دانش بنیان جهاد دانشگاهی دانشگاه آزاد اسلامی
عید قربان رژیم صهیونیستی روسیه اسرائیل غزه فلسطین جنگ غزه آمریکا اوکراین حزب الله لبنان جنگ اوکراین حماس
فوتبال پرسپولیس یورو 2024 استقلال سپاهان مس رفسنجان باشگاه پرسپولیس جام حذفی جام ملت های اروپا لیگ برتر فدراسیون فوتبال جواد نکونام
اینترنت هوش مصنوعی اپل رشد مهاجرت ایلان ماسک ناسا گوگل مایکروسافت سامسونگ پهپاد وزارت ارتباطات
سازمان غذا و دارو دیابت ویتامین سنگ کلیه کاهش وزن چاقی تجهیزات پزشکی فشار خون پیری