یکشنبه, ۲۷ خرداد, ۱۴۰۳ / 16 June, 2024
مجله ویستا

پاناکوتای اکسپرسو


پاناکوتای اکسپرسو

● مواد لازم:
▪ قهوه تلخ: ۲۰۰میلی لیتر
▪ پودر ژلاتین: ۱۱گرم
▪ خامه غلیظ: ۳۵۰میلی لیتر
▪ شیر: ۱۵۰میلی لیتر
▪ خاک قند: ۵۰گرم
▪ وانیل: کمی
▪ قهوه برای تزئین

مواد لازم برای شربت قهوه:
▪ …

مواد لازم:

قهوه تلخ:

۲۰۰میلی لیتر

پودر ژلاتین:

۱۱گرم

خامه غلیظ:

۳۵۰میلی لیتر

شیر:

۱۵۰میلی لیتر

خاک قند:

۵۰گرم

وانیل:

کمی

قهوه برای تزئین

مواد لازم برای شربت قهوه:

قهوه اکسپرسو:

۱۵۰میلی لیتر

خاک قند:

۵۵گرم

طرز تهیه:

قهوه در حال جوش را با پودر ژلاتین مخلوط کنید تا حل شود. خامه، شیر، خاک قند و وانیل را باهم مخلوط کنید به آرامی حرارت دهید، تا به جوش بیاید، از روی حرارت بردارید به مخلوط قهوه اضافه کنید، هم بزنید و کنار بگذارید تا خنک شود.

مخلوط را در ۴ظرف یک نفره بریزید و به مدت ۶ساعت در یخچال قرار دهید تا خود را بگیرد.

نیم ساعت قبل از سرو شربت را تهیه کنید.

برای تهیه شربت قهوه اکسپرسو و خاک قند را روی حرارت ملایم قرار دهید و بگذارید بماند تا غلیظ شود.

برای جداکردن پاناکوتا، با استفاده از چاقو کناره پاناکوتا را از ظرف جدا کنید و برای ۲ثانیه در ظرفی حاوی آب جوش قرار دهید و ظرف را برگردانید.

روی پاناکوتا شربت بریزید و با دانه های قهوه تزئین کنید.