جمعه, ۱۴ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 3 May, 2024
مجله ویستا

سیب زمینی اسپایسی


سیب زمینی اسپایسی

● مواد لازم:
▪ روغن آفتاب گردان: ۴ قاشق غذاخوری
▪ دانه خردل سیاه: ۲ قاشق چای خوری
▪ پودر فلفل: یک قاشق چای خوری
▪ دانه زیره: ۴ قاشق مرباخوری
▪ دانه کنجد: ۲ قاشق مرباخوری
▪ برگ بو: ۸ دانه
▪ …

مواد لازم:

روغن آفتاب گردان:

۴ قاشق غذاخوری

دانه خردل سیاه:

۲ قاشق چای خوری

پودر فلفل:

یک قاشق چای خوری

دانه زیره:

۴ قاشق مرباخوری

دانه کنجد:

۲ قاشق مرباخوری

برگ بو:

۸ دانه

پودر زیره:

۲ قاشق مرباخوری

پودر گشنیز:

۲ قاشق مرباخوری

زردچوبه:

یک قاشق مرباخوری

سیب زمینی پوست کنده و آب پز شده به شکل مکعب:

۵۰۰ گرم

برگ خرد شده گشنیز:

۶ قاشق غذاخوری

دانه انار:

۴ قاشق غذاخوری

آب یک عدد لیمو

نمک:

به مقدار لازم

طرز تهیه:

روغن را در ماهیتابه ای مناسب داغ کنید و سپس دانه خردل، پودر فلفل، دانه زیره، دانه کنجد و برگ بو را به مدت ۲ دقیقه تفت دهید.

پودر زیره، گشنیز و زردچوبه و سیب زمینی را اضافه و به مدت ۵ دقیقه خوب تفت دهید.

ماهیتابه را از روی حرارت بردارید، گشنیز تازه، دانه انار، آب لیمو و نمک را اضافه و با نان و یا بدون نان سرو کنید.