جمعه, ۲۸ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 17 May, 2024
مجله ویستا

مارمالاد کیوی


● مواد لازم :
▪ کیوی پوست گرفته و خرد کرده ۱ کیلو
▪ لیمو ترش ۲ تا ۳ عدد
▪ شکر ۵/۱ کیلو
▪ به دانه ۳ یا ۴ قاشق
● طرز تهیه :
لیمو را آب بگیرید . کیوی را خرد کرده یا حلقه حلقه کنید . آب لیمو را روی …

مواد لازم :

کیوی پوست گرفته و خرد کرده ۱ کیلو

لیمو ترش ۲ تا ۳ عدد

شکر ۵/۱ کیلو

به دانه ۳ یا ۴ قاشق

طرز تهیه :

لیمو را آب بگیرید . کیوی را خرد کرده یا حلقه حلقه کنید . آب لیمو را روی کیوی بریزید و زیر و رو کنید . به‌دانه را در سه لیوان آب بجوشانید تا حجم آن به نصف برسد ، سپس آن را صاف کنید . کیوی و آب لیمو را در ظرف پیرکس یا لعابی بریزید . آب به‌دانه را روی آن بریزید و روی حرارت بگذارید تا با آتش ملایم ۳۰ دقیقه بجوشد . سپس آن را با گوشت‌کوب له کنید . شکر را با سه لیوان آب بجوشانید و کف آن را بگیرید و به کیوی اضافه کنید بعد هم بزنید و آن را روی آتش ۱۵ تا ۳۰ دقیقه بجوشانید . اگر کف‌داشت ، کف آن را بگیرید و از روی حرارت بردارید . پیش از خنک شدن یک تا دو بار مارمالاد را هم بزنید و در ظرف و بانکه دربسته نگهداری کنید .