پنجشنبه, ۱۳ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 2 May, 2024
مجله ویستا

تَبــــولی (سالاد لبنانی)


تَبــــولی (سالاد لبنانی)

●مواد لازم:
▪ بلغور گندم ریز ۳/۲ پیمانه
▪ جعفری –ریز خرد شده ۶ پیمانه
▪ نعنا تازه- ریز خرد شده ۲/۱پیمانه
▪ گوجه فرنگی- خرد شده ۵عدد
▪ پیازکوچک- خرد شده ۲عدد(۲۰۰گرم)
▪ پیازچه- خرد شده …

مواد لازم:

بلغور گندم ریز ۳/۲ پیمانه

جعفری –ریز خرد شده ۶ پیمانه

نعنا تازه- ریز خرد شده ۲/۱پیمانه

گوجه فرنگی- خرد شده ۵عدد

پیازکوچک- خرد شده ۲عدد(۲۰۰گرم)

پیازچه- خرد شده ۲عدد

روغن زیتون-تصفیه نشده ۴/۱پیمانه(۶۰میل)

آب لیموی تازه ۲/۱پیمانه(۱۲۵میل)

نمک و فلفل سیاه به میزان لازم

طرز تهیه:

بلغور را با آب ولرم به مدت۱۵ دقیقه خیس و سپس آبکش می کنیم به طوری که آب آن کاملاٌ گرفته شود آن را در یک ظرف بزرگ می ریزیم، جعفری، نعنا، گوجه فرنگی، پیاز و پیازچه را به آرامی با بلغور مخلوط می کنیم، نمک و فلفل را اضافه می کنیم.

چند دقیقه قبل از سفرو، روغن زیتون و آب لیمو را اضافه می کنیم.

نکته:

۱)این خوراک را بلافاصله پس از تهیه مصرف کنید.

۲) این خوراک را نباید پس از تهیه فریز کنید.