پنجشنبه, ۴ بهمن, ۱۴۰۳ / 23 January, 2025
مجله ویستا

خورش بامیه


خورش بامیه

گوشت را با پیاز و روغن تفت دهید. کمی زردچوبه و ادویه اضافه کنید و آب بریزید تا گوشت با حرارت کم پخته شود.

مواد لازم

گوشت گوسفندی نیم کیلوگرم

بامیه نیم کیلو

پیاز ۲ عدد

تمر هندی نصف بسته

نمک و فلفل و زردچوبه

طرز تهیه

۱. گوشت را با پیاز و روغن تفت دهید. کمی زردچوبه و ادویه اضافه کنید و آب بریزید تا گوشت با حرارت کم پخته شود.

۲. جداگانه کمی روغن در تابه بریزید و رب را تفت دهید.

۳. بامیه ها را که قبلا بلانچ کرده اید را به رب اضافه کنید و تفت دهید و در نیم ساعت آخر پخت به خورش اضافه کنید.

۴. شیره تمر هندی را به خورش اضافه کنید و اجازه دهید خورش جا بیفتد و نمک و فلفل آن را اندازه کنید.