پنجشنبه, ۲۰ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 9 May, 2024
كیك اسفنجی
مواد لازم مقدار
تخم مرغ ۳ عدد
پودر قند ۱۰۰ گرم
آرد سفید ۷۵ گرم
تخم مرغ ها و پودر قند را در یك ظرف پیركس ریخته و آن را درون ظرف بزرگتری محتوی آب جوش قرار داده و روی حرارت ملایم اجاق گاز بگذارید و با هم زن دستی بزنید تا مخلوطی غلیظ و كمرنگ به دست آید.آن را از روی حرارت بردارید و به هم زدن ادامه دهید تا مخلوط سرد شود. سپس آرد را در آن الك كنید. در صورتی كه مایل باشید كیك اسفنجی شكلاتی تهیه كنید، می توانید مقدار ۲۵ گرم از آرد را با پودر كاكائو جایگزین كنید.
در یك قالب گرد به قطر حدود ۲۰ سانتی متر یك قطعه كاغذ روغنی بیندازید و روی آن را كمی چرب كنید. مخلوط مایه كیك را در آن بریزید و در فر كه با درجه حرارت ۱۹۰ درجه سانتی گراد از قبل گرم كرده اید به مدت ۲۰ تا ۳۰ دقیقه یا تا زمانی كه مغزپخت شده و سطح روی آن طلایی شود، بپزید. سپس از فر خارج كرده روی یك شبكه سیمی برگردانید و كاغذ روغنی را جدا كرده، بگذارید كیك روی شبكه سیمی كاملاً سرد شود.
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
تعمیر جک پارکینگ
خرید بلیط هواپیما
ایران انتخابات دولت دولت سیزدهم انتخابات مجلس سید ابراهیم رئیسی مجلس شورای اسلامی رئیسی رافائل گروسی حجاب مجلس زنان
قتل هواشناسی بارش باران تهران پلیس آموزش و پرورش شهرداری تهران فضای مجازی سلامت وزارت بهداشت شهرداری سازمان هواشناسی
قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو گاز خودرو مسکن مالیات حقوق بازنشستگان بازار خودرو ایران خودرو بانک مرکزی سایپا
نمایشگاه کتاب سینمای ایران نمایشگاه کتاب تهران تلویزیون سریال سینما کتاب تئاتر دفاع مقدس موسیقی فیلم
اینوتکس دانش بنیان
اسرائیل رژیم صهیونیستی فلسطین غزه روسیه جنگ غزه رفح حماس حمله به رفح نوار غزه مصر طوفان الاقصی
رئال مادرید فوتبال لیگ قهرمانان اروپا پرسپولیس استقلال بایرن مونیخ لیگ برتر باشگاه پرسپولیس بازی لیگ برتر ایران ذوب آهن نساجی
هوش مصنوعی فیبرنوری زمین تبلیغات اپل عیسی زارع پور اینترنت سامسونگ گوگل آیفون آب ناسا
آسم سبک زندگی سنگ کلیه بیماران خاص بیمه آلرژی